Antena Meniu Search
x

"Uite ce-i pot face surorii tale". Un bărbat din UK şi-a bătut şi sugrumat soţia, din gelozie, în timpul unui apel video cu fratele ei

Un șofer de taxi și-a sugrumat şi bătut în repetate rânsuri soția după ce a auzit-o discutând despre posibilitatea unui divorţ, în timpul unui apel video cu fratele ei. Femeia a reuşit să scape din mâinile soţului şi să ascundă până la sosirea ajutoarelor.

de Aura Trif

la 09.06.2023, 11:57

Un bărbat din UK şi-a bătut şi sugrumat soţia în timpul unui apel video cu fratele ei
Un bărbat din UK şi-a bătut şi sugrumat soţia în timpul unui apel video cu fratele ei - Shutterstock

Dony Varghese, în vârstă de 37 de ani, era căsătorit cu mama celor doi copii ai săi timp de un deceniu și aceasta a fost a doua oară când a sugrumat-o, în două zile. Victima a declarat poliției că în timpul incidentului din 14 mai, Dony a lovit-o și cu o sticlă. În cele din urmă, a reușit să scape prin spatele casei și să se ascundă afară în timp ce căuta ajutor, relatează Daily Mail.

Bărbatul a mai atacat-o cu o zi înainte, pe 13 mai, într-un magazin, gelos pentru că nu-i plăcea ca soția sa să aibă prieteni.

Nu era prima oară când bărbatul era violent faţă de soţia sa

„În timp ce vizitați un magazin, ați început să vă certați pentru că ea vorbise cu colegii ei de apartament cu o zi înainte. A doua zi, s-a trezit și a sunat membrii familiei, cerând sfaturi despre divorț. Se saturase de ceea ce ai făcut tu în ziua precedentă și de certuri. Ea a discutat despre îngrijorările ei în legătură cu amenințările tale”, i-a spus judecătorul Dyfed Llion Thomas lui Dony Varghese.

Pe acelaşi subiect

În timpul apelului video pe Zoom, bărbatul a putut fi văzut apropiindu-se de soția sa prin spate.

„Ea a crezut cu adevărat că o vei ucide. A început să fie amețită. În timp ce o atacai, îi spuneai fratelui ei: „Uite ce-i pot face surorii tale”. Te-ai așezat deasupra ei și ai plesnit-o peste faţă, strigând în timp ce o loveai cu fiecare palmă... Clipul acela a fost, sincer, înfiorător”, i-a transmis judecătorul.

Dony Varghese a fost arestat, iar în timpul interogării a dat vina pe soţia sa. După ce i s-au arătat filmările din timpul apelului, el a recunoscut cele două acuzații de strangulare intenționată. Nu avea alte condamnări precedente.

„Soția ta cere acum instanței să fie îngăduitoare cu tine. Se pare că te-a iertat, poate din cauza copiilor pe care îi ai împreună sau printr-un sentiment de loialitate deplasat. Nu solicită ordin de restricție. Instanța, desigur, nu va ignora punctul de vedere al soției tale, dar instanța are datoria față de public să emită o sentință adecvată pentru aceste infracțiuni foarte grave. Ți-ai minimalizat acțiunile, ai dat impresia că ești victima și că soția ta va regreta ceea ce a făcut. Serviciul de probațiune a constatat că există un risc mare ca dumneavoastră să recidivați prin violență domestică și că exisă un risc ridicat de vătămare al partenerului dumneavoastră”, a adăugat judecătorul.

Judecătorul a impus o pedeapsă de 20 de luni de închisoare pentru Dony Varghese în urma procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Uite ce-i pot face surorii tale". Un bărbat din UK şi-a bătut şi sugrumat soţia, din gelozie, în timpul unui apel video cu fratele ei