Antena Meniu Search
x

Foto Ultima postare a unei actriţe de filme pentru adulţi, găsită moartă în casă la doar 24 de ani: ''Am pierdut o persoană uimitoare''

O actriţă de filme pentru adulţi din SUA, care a fost găsită moartă la doar 24 de ani, a distribuit o postare pe Instagram chiar înainte de moartea ei. 

de Redactia Observator

la 19.03.2022, 15:22

Ultima postare a unei actriţe de filme pentru adulţi, găsită moartă în casă la doar 24 de ani
Ultima postare a unei actriţe de filme pentru adulţi, găsită moartă în casă la doar 24 de ani - Instagram

Angelina Please, originară din Chicago, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Las Vegas, luni. Acest lucru a atras atenția asupra conturilor ei de pe rețelele de socializare, unde oamenii au dorit să îi aducă un ultim omagiu. 

De asemenea, a fost dată o întorsătură morbidă asupra ultimei ei postări de pe Instagram, în care apărea îmbrăcată în alb din cap până în picioare. Este vorba chiar despre ultima sa postare, de pe data de 17 februarie. 

Un tweet al vecinului şi colegului ei Aspen Brooks pare să sugereze că poliția a fost chemată la apartamentul ei, când nimeni nu a mai auzit de ea timp de cinci zile, relatează AVN . O pagină GoFundMe a fost creată de fratele Angelinei, Lonnie Montalbano. Acesta a declarat că sora lui era extrem de specială. 

Prietenii tinerei de 24 de ani sunt în stare de şoc

Oamenii legii susţin că nu ar fi vorba despre, circumstanțe suspecte, dar ancheta este încă în curs de desfăşurare. O prietenă a ţinut să menţioneze: ''M-am dus să o verific pe prietena mea după ce a dispărut, doar pentru a afla că am pierdut o persoană uimitoare. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Avea doar 24 de ani. RIP, fetiță."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Ultima postare a unei actriţe de filme pentru adulţi, găsită moartă în casă la doar 24 de ani: ''Am pierdut o persoană uimitoare''