Antena Meniu Search
x

Ultimul apel al unui tată, înainte de a-și împușca soția și cele două fiice

Un bărbat a iniţiat un ultim apel FaceTime cu familia, cu doar câteva ore înainte de a-și împuşca soția şi cei doi copii, ca ulterior să comită suicid.

de Antonia Roşu

la 18.07.2022, 22:55

Ultimul apel al unui tată, înainte de a-și împușca soția și cele două fiice
Ultimul apel al unui tată, înainte de a-și împușca soția și cele două fiice - Profi Media

Robert James Needham, în vârstă de 42 de ani, a folosit un pistol deținut legal pentru a le ucide pe Ava, în vârstă de patru ani și Lexi, de doi ani, în timp ce se aflau în pat. Apoi acesta şi-a împușcat soţia, pe nume Kelly Fitzgibbons, în vârstă de 40 de ani, înainte de a întoarce arma asupra lui.

În timpul anchetei, autorităţile au aflat de la unchiul fetelor că familia primise o livrare la domiciliu, în prima seară de carantină, în anul 2020. Tatăl a participat apoi la un apel FaceTime cu rudele, înainte de a pune cele două fete la somn, potrivit The Sun.

Oroarea a fost descoperită de una dintre rude

A doua zi, unchiul lui Kelly, Ronald Peacock, a fost cel care a găsit cadavrele în casa din satul Woodmancote, din Marea Britanie. „Televizorul era pornit și era plin de sânge pe perne. Mi-am dat seama că ambele fete erau moarte”, a declarat acesta în instanţă.

„Kelly era moartă. Era evident din poziția și din cantitatea de sânge că nu puteam face nimic pentru ea”. Unchiul a povestit cum l-a găsit pe bărbat întins pe hol, cu pistolul lângă cap. Câinele familiei, Billy, era și el mort. Unchiul a sunat apoi la 911.

Dr. John Slaughter, criminalist, a declarat în audiere că tatăl nu se afla sub influența substanţelor stupefiante sau a alcoolului, dar ar fi putut suferi de simptome de sevraj. Bărbatul ar fi început să consume cocaină în lunile dinaintea incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Ultimul apel al unui tată, înainte de a-și împușca soția și cele două fiice