Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 14 ani a murit apărându-și mama. Femeia, la rândul său rănită grav, își plânge fiul de pe un pat de spital, în Anglia

Clipe tragice pentru o mamă și fiul său. Adolescentul de 14 ani a murit, încercând cu disperare să își apere mama, într-un dublu atac. Polițiștii îl caută acum pe agresor, despre care se crede că era cunoscut de cei doi.

de Monica Palade

la 10.06.2022, 14:59

Copilul a fost înjunghiat mortal într-o casă din Miles Platting, Manchester, Anglia, când sărise în ajutorul mamei sale, în vârstă de 40 de ani. La rândul său, femeia a fost rănită grav și a aflat din spital despre moartea fiului său.

Ucis pentru că și-a apărat mama

Oamenii legii spun că atacatorul este un bărbat asiatic care purta haine de culoare închisă la momentul atacului. El a fost văzut ultima dată mergând pe Sawley Road, la scurt timp după incident, care a avut loc în jurul orei 21.30. Are vârsta de aproximativ 40 de ani și are o constituție și o înălțime medie.

Poliția i-a avertizat pe toți care îl observă să nu se apropie de el, ci să sune imediat la 999. Detectivii cred că este un „incident casnic”.

Inspectorul-șef Gina Brennand a declarat: „Evenimentele de aseară sunt devastatoare, deoarece un adolescent și-a pierdut viața în mod tragic, iar o mamă este îndurerată în spital după ce a fost și ea grav atacată. Am pregătit ofițeri de legătură cu familia dedicați să o sprijine în acest moment incredibil de dureros și ne angajăm să facem tot ce putem pentru a ne asigura că aducem persoana responsabilă în fața justiției. Acesta este un incident șocant cu care oamenii din Manchester au de-a face, dar vreau să subliniez că anchetele noastre de până acum sugerează că acesta a fost un incident limitat și casnic”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 14 ani a murit apărându-și mama. Femeia, la rândul său rănită grav, își plânge fiul de pe un pat de spital, în Anglia