Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 15 ani a murit brusc, într-un celebru restaurant din Liverpool

Un băiat de 15 ani a leșinat, iar la scurt timp a murit într-un restaurant cunoscut din centrul orașului Liverpool. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului, în complexul Liverpool One, duminică după-amiază, după ce au fost anunţate că un adolescent s-a prăbușit în incinta restaurantului, în timp ce ieșise cu familia și prietenii, însă nu au mai putut face nimic.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 14:09

Ambulanţă din Marea Britanie
Ambulanţă din Marea Britanie - Profimedia Images

Personalul restaurantului Browns l-a îngrijit pe băiat până la sosirea serviciilor de urgență, iar ulterior acesta a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri, însă a fost prea târziu pentur el.

Un purtător de cuvânt al poliției din Merseyside a declarat că „serviciile de urgență au fost chemate la restaurantul Browns de pe strada Paradise, în jurul orei 17.50, în urma unor informații potrivit cărora un adolescent, care era cu familia și prietenii, s-a prăbușit in interiorul localului. Adolescentul a fost dus la Spitalul Universitar Royal Liverpool, unde, din păcate, a murit la scurt timp mai târziu. Nu avem indicii că moartea este suspectă. Un dosar al incidentului va fi trimis medicului legist, care se va ocupa de caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 15 ani a murit brusc, într-un celebru restaurant din Liverpool