Antena Meniu Search
x

Un adolescent din SUA și-a ucis sora în vârstă de 14 ani, apoi a mințit polițiștii spunându-le că s-a sinucis: "Am împușcat-o. A fost o greșeală. Credeți-mă”

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, și-a împușcat sora de doar 14 ani în față, apoi le-a spus polițiștilor că aceasta și-a luat viața. Ulterior, acesta a recunoscut că și-a ucis sora, din greșeală,în timp cese juca cu un pistol. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 15:11

Un adolescent din SUA și-a ucis sora în vârstă de 14 ani, apoi a mințit polițiștii spunându-le că s-a sinucis
Un adolescent din SUA și-a ucis sora în vârstă de 14 ani, apoi a mințit polițiștii spunându-le că s-a sinucis - Profimedia

Incidentul a avut loc pe 23 februarie în orașul Opa-Locka din Florida, SUA, și a șocat întreaga familie. Brianna, în vârstă de 14 ani, a fost împușcată de fratele ei, Keon Martavious Thornhill, în vârstă de 19 ani, relatează Mirror.

Keon a încercat inițial să păcălească poliția susținând că sora lui s-a sinucis, înainte de a recunoaște că el este cel care i-a laut viața. Tânărul este acum acuzat de crimă și riscă ani grei în spatele gratiilor. Mama lui, Martine, ridică un semnal de alarmă și sfătuișete toți părinții să nu mai țină arme în casă.

Fiul meu se juca cu pistolul și a tras accidental. Dacă ai copii, nu ar trebui să existe arme în casa ta. Fiul meu nu locuiește cu noi, a fost aici și în vizită și s-a jucat cu pistolul când s-a întâmplat asta”, a spus femeia.

Tânărul a mințit poliția, spunând că sora lui s-a sinucis

Pe acelaşi subiect

Acuzatul a dat mai multe versiuni ale evenimentelor și a încercat să acopere presupusa crimă înainte de a mărturisi, spunând ofițerilor de poliție: „Am împușcat-o. A fost o greșeală. Credeți-mă”. El a încercat să ascundă crima spunând că sora lui s-a împușcat, după ce au avut o ceartă.

Rapoartele sugerează că tânărul se juca cu o armă și și-a împușcat accidental sora, care a murit din cauza rănilor foarte grave, înainte ca ambulanța să ajungă acasă.

Ceilalți patru copii ai femeii se aflau acasă în acel moment și nu au fost răniți, dar moartea Briannei i-a lăsat pe toți în stare de șoc. La sosire poliției, l-au găsit pe tânăr în afara casei, iar acesta le-a spus că sora lui sângerează înăuntru, conform poliției. Polițiștii au descoperit apoi victima în interiorul casei cu o rană provocată de armă, pe față.

Fiica mea a fost o persoană minunată, a fost foarte respectuoasă, a fost o fată drăguță, fetița mea, iar acum a plecat. Suntem zdrobiți" , a declarat mama fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un adolescent din SUA și-a ucis sora în vârstă de 14 ani, apoi a mințit polițiștii spunându-le că s-a sinucis: "Am împușcat-o. A fost o greșeală. Credeți-mă”