Antena Meniu Search
x

Video Abby a fost ucisă cu bestialitate și tranșată pentru averea de aproape 130 de milioane de euro. Crima care a îngrozit o lume întreagă

O crimă din Hong Kong a şocat o lume întreagă. Abby, un celebru fotomodel model în vârstă de 28 de ani, a fost ucisă şi decapitată de fostul soţ şi de familia acestuia. Din primele date, criminalii au vrut să pună mâna pe milioanele de dolari ale fetei. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 28.02.2023, 17:55

Vezi și

 Abby trăia o viaţă demnă de filmele de la Hollywood. Călătorea prin întreaga lume şi urca pe marile podiumuri, avea sute de mii de admiratori şi apăruse recent pe coperta revistei L'Officiel din Monaco.

Ucisă și tranșată pentru bani

Înainte să împlinească 20 de ani fusese căsătorită cu Alex, cu care avea doi copii, dar cuplul nu a rezistat mult. După divorţ, tânăra a continuat să îi sprijine financiar familia. Se pare că Alex dorea mai mulţi bani din averea de circa 130 de milioane de euro a fostei soţii şi de asta ar fi decis să o omoare.

Abby a fost văzută ultima dată pe 21 februarie, când se pregătea să îşi ia fiica de la şcoală, dar nu a mai apucat. Camerele de supraveghere l-au surprins în zonă pe fostul soţ care ducea o cutie mare de plastic. Suspectul a pus-o într-un vehicul alb şi s-a făcut nevăzut. După câteva zile de căutări prin păduri şi prin apropierea casei fetei, detectivii au găsit-o într-un apartament închiriat de fostul socru. Poliţiştii au avut un şoc în momentul în care au intrat.

Alan Chung, poliţia din Hong Kong: Într-un frigider, am găsit rămășițe umane.

Autorităţile au găsit şi unele dintre obiectele personale ale fetei - geanta ei roz, cărţile de identitate şi cardurile de credit. Fostul soţ a fost prins la un debarcader, în timp ce încerca să fugă de pe una dintre insulele din periferia orașului. Ar fi pus crima la cale alături de fratele său şi de tatăl lor. Cei trei sunt acuzați de omor, în timp ce fosta soacră a victimei este acuzată de obstrucţionarea justiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Abby a fost ucisă cu bestialitate și tranșată pentru averea de aproape 130 de milioane de euro. Crima care a îngrozit o lume întreagă