Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un american a încercat să-și ucidă soția, ca să se însoare cu fiica ei. Îi punea droguri în dozele de suc, apoi pleca în dormitorul fetei

Incident șocant. Un bărbat din SUA a încercat să-și ucidă soția otrăvind băuturile ei de mai multe ori, pentru că voia să se căsătorească cu fiica ei. Bărbatul în vârstă de 71 de ani a recunoscut că a pus substanțe interzise de cel puțin 12 ori în sucul băut de soția lui.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 10:37

Un american a încercat să-și ucidă soția, ca să se însoare cu fiica ei. Îi punea droguri în dozele de Coca-Cola, apoi pleca în dormitorul fetei
Un american a încercat să-și ucidă soția, ca să se însoare cu fiica ei. Îi punea droguri în dozele de Coca-Cola, apoi pleca în dormitorul fetei - Richmond Police Department

Alfred W. Ruf, în vârstă de 71 de ani, a recunoscut că soția sa a băut din băuturile otrăvite de cel puțin 12 ori în 2021. Totul făcea parte din complotul făcut de el și fiica femeii, dintr-o căsnicie anterioară, potrivit The Independent.

A vrut să-și omoare soția, ca să se însoare cu fiica ei

Poliția a fost contactată în ianuarie 2022 chiar de victimă, convinsă fiind că soțul ei încearcă să o omoare. De-a lungul a câtorva săptămâni, fusese internată de șase ori cu dureri de cap inexplicabile, somnolență și diaree. Soția a fost testată pozitiv pentru mai multe droguri pe care a spus că nu le-a consumat niciodată, inclusiv cocaină, MDMA și benzodiazepine.

Articolul continuă după reclamă

Când femeia l-a confruntat pe Alfred, acesta a recunoscut că a „drogat-o” pentru a putea a se culca cu fiica ei și o prietenă a acesteia. Femeia a văzut un praf alb depus pe doza de Coca-Cola din care bea. Interogat de poliție, Alfred a recunoscut că fiica soției sale i-a dat flaconul cu substanța albă și l-ar fi spus să o pună în băutură și să aștepte ca ea să adoarmă.

Pe acelaşi subiect

„Ruf a declarat că substanța o va determina apoi pe [soția sa] să doarmă aproximativ 13 ore. El a declarat că va face asta până când o va ucide în cele din urmă”, se arată în documentele instanței.

Schema celor doi era „să o scoată pe mamă din imagine” și să pună mână pe banii din asigurarea de viață. Apoi, bărbatul și fiica lui vitregă voiau să se căsătorească. 

Ruf a declarat că știa că substanța îi va ucide în cele din urmă soția... și că scopul lor final era să o omoare”, a spus poliția. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Mapamond » Un american a încercat să-și ucidă soția, ca să se însoare cu fiica ei. Îi punea droguri în dozele de suc, apoi pleca în dormitorul fetei