Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Efectul neaşteptat al arestării lui Pavel Durov. Popularitatea Telegram a crescut în Franţa şi SUA

Aplicaţia Telegram se bucură de uşoare creşteri ale numărului de download-uri, cel puţin în anumite ţări, după ce fondatorul Pavel Durov a fost arestat în Franţa.

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 10:41

Efectul neaşteptat al arestării lui Pavel Durov. Popularitatea Telegram a crescut în Franţa şi SUA
Efectul neaşteptat al arestării lui Pavel Durov. Popularitatea Telegram a crescut în Franţa şi SUA - Profimedia Images

Începând de luni, când majoritatea oamenilor s-au pus la curent cu evenimentele petrecute în decursul weekend-ului, Telegram a înregistrat o creştere a numărului de descărcări, conform Appfigures.

Faţă de anul trecut, Telegram se bucură acum de un număr de instalări cu 4% mai mare, ceea ce a fost suficient pentru a propulsa aplicaţia în fruntea topurilor. Appfigures notează că actuala creştere a Telegram pare să fie în plină desfăşurare, iar cifrele vor mai creşte.

În Statele Unite, după creşterea din ultimele zile, Telegram a ajuns să ocupe locul doi al categoriei Social Networking din App Store. În topul general, de pe 18, Telegram a ajuns acum pe locul 8.

Articolul continuă după reclamă

Creşterea Telegram este şi mai vizibilă în Franţa, unde a fost arestat Durov. Aplicaţia este acum pe primul loc în categoria Social Networking şi pe locul al treilea la general.

Pavel Durov a fost arestat sâmbătă în Franţa, unde este acuzat că a permis desfăşurarea pe Telegram a unei serii întregi de activităţi ilegale, precum trafic de droguri, spălare de bani şi materiale cu abuzuri sexuale asupra copiilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Efectul neaşteptat al arestării lui Pavel Durov. Popularitatea Telegram a crescut în Franţa şi SUA