Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un american a murit cu capul zdrobit de beton, încercând să sară peste turnicheții de la metrou. Momentul tragediei a fost filmat

Un bărbat de 28 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a încercat să sară peste turnicheții de la metroul din New York, ca să nu mai plătească o călătorie de 2,75 de dolari.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:04

Imaginile filmate de camerele de supraveghere de la metroul din New York, în Queens, îl surprind pe tânărul de 28 de ani, care era sub influența alcoolului, cum încearcă să sară peste turnicheți, însă cade cu capul de beton și rămâne nemișcat.

Tânărul de 28 de ani, care nu a fost încă identificat, încerca să fenteze sistemul și să nu mai plătească tariful de 2,75 de dolari, când a încercat să sară peste turnichetele din gara Forest Hills-71st Avenue.

Tânărul a fost declarat mort la fața locului și se crede că a murit când capul a lovit podeaua. Cu toate acestea, un medic legist al orașului nu a anunțat încă cauza decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un american a murit cu capul zdrobit de beton, încercând să sară peste turnicheții de la metrou. Momentul tragediei a fost filmat