Antena Meniu Search
x

Video Un angajat al McDonald's, filmat cum aruncă apă murdară pe sacul de dormit al unui om al străzii. "De abia am dormit, aveam totul ud" 

Un agent de securitate de la McDonald's care curăţa cu mopul intrarea în restaurant a fost filmat când uda cu apa murdară sacul de dormit şi plapuma unui om al străzii, în Londra, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 17:16

Un angajat al McDonald's, filmat cum aruncă apă murdară pe sacul de dormit al unui om al străzii. "De abia am dormit, aveam totul ud"
Un angajat al McDonald's, filmat cum aruncă apă murdară pe sacul de dormit al unui om al străzii. "De abia am dormit, aveam totul ud" - Captură X

În filmare, paznicul i-a făcut semn bărbatului fără adăpost să se mute mai departe. Un purtător de cuvânt al McDonald's a declarat că firma i-a concediat definitiv pe angajaţii implicaţi în incident.

Imaginile postate pe rețelele de socializare l-au arătat pe agentul de securitate udând pavajul unde bărbatul stătea cu sacul de dormit în fața unei sucursale a unei bănci, lângă intrarea în McDonald's.

"Abia dacă am dormit în acea noapte"

Deşi bărbatul fără adăpost l-a rugat pe paznic să-l lase în pace, acesta a continuat să-i ude bunurile.

Pe acelaşi subiect

"A fost dezgustător. A trebuit să plec pentru că era foarte stresant şi abia dacă am dormit în acea noapte, pentru că aşternutul era ud. Pătura mea încă mai miroase a dezinfectant", a declarat omul străzii după incident, potrivit The Telegraph.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martorii au descris situația ca un "comportament scandalos" și au numit-o "dezgustătoare".

Un purtător de cuvânt al McDonald's a spus că au fost "șocați și întristați de acest incident".

Ei au adăugat: "Echipei restaurantului i s-a reamintit importanța de a trata toți oamenii cu respect, inclusiv persoanele vulnerabile, atât în restaurant, cât și în comunitatea mai largă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un angajat al McDonald's, filmat cum aruncă apă murdară pe sacul de dormit al unui om al străzii. "De abia am dormit, aveam totul ud"