Antena Meniu Search
x

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă din California, după ce motorul a cedat. O persoană a murit, iar pilotul este în spital

O persoană a murit, iar alta este internată în spital, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă din California. Victima care a decedat este un fost primar al Santa Monica.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 12:53

Vezi și

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă din Santa Monica joi, 22 decembrie. Pasagerul, un fost primar al Santa Monica, Rex Minter, a murit în urma impactului puternic cu solul, iar pilotul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost internat în spital. Starea lui de sănătate este încă necunoscută, potrivit CBS.

Avionul decolase de pe aeroportul Santa Monica din apropiere, când a aterizat de urgență și s-a răsturnat la scurt timp după ora 15:00, la sud de debarcaderul Santa Monica, au spus autoritățile. S-a prăbușit după doar nouă minute de zbor. 

Pilotul s-a confruntat cu probleme în timpul zborului și a ales să aterizeze de urgență

Potrivit Departamentului de Pompieri din Los Angeles County, în avion erau două persoane blocate. Mai târziu în acea zi, a fost confirmat de actualul primar din Santa Monica, Gleam Davis, că fostul primar Rex H. Minter a murit în accident. El a fost primarul orașului din 1963 până în 1967.

Potrivit înregistrării zborului, pilotul plănuia inițial să zboare spre Malibu, dar motorul a început să aibă probleme în apropierea Pacific Palisades. Pilotul a încercat să se întoarcă pe aeroportul Santa Monica, dar a fost forțat să facă o aterizare de urgență pe malul de lângă debarcader.

Aterizarea pe plajă este pe propriul tău risc”, a spus controlorul de trafic aerian în timp ce avionul se apropia de țărm, la care pilotul a răspuns: „Mi-aș dori să am altă alegere”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă din California, după ce motorul a cedat. O persoană a murit, iar pilotul este în spital