Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 10 ani, sfâșiat de un câine în timp ce se juca fotbal, în UK: "Au auzit un țipăt și l-au văzut căzut la pământ"

Giorgi Fulbirg-Taylor, un băiat de 10 ani din Anglia, a fost sfâșiat de un câine. Copilul s-a ales cu răni foarte grave, după ce patrupedul s-a năpustit asupra sa și l-a atacat cu bestialitate. Minorul a ajuns pe patul de spital, pentru îngrijiri medicale. 

de Cristina Cruceru

la 24.02.2023, 09:27

Giorgi Fulbirg-Taylor, un băiat de 10 ani din Anglia, a ajuns la spital după ce a fost sfâșiat de un câine. Totul s-a întâmplat în timp ce copilul se juca fotbal, cu prietenii lui în Bradford. Fratele său, Blake Fulbirg-Taylor, în vârstă de 15 ani, și prietenii Jimmy Kerridge, în vârstă de 14 ani, și Kennadie Kerridge, în vârstă de 15 ani, l-au auzit pe Giorgi țipând și au încercat să îl ajute. Câinele i-a spart mingea lui Giorgi, apoi s-a năpustit asupra băiatului și i-a provocat răni grave. 

Mama băieților, mărturisiri dureroase

Jimmy a fost și el rănit, câinele mușcându-l de picior și mâini, în timp ce încerca să-și ajute prietenul. Kimberly, mama lui Giorgi și Blake, a declarat pentru Telegraph & Argus din Bradford, citat de Mirror: "Au auzit un țipăt și l-au văzut pe fiul meu cel mic la pământ, atacat de câine. Kennadie s-a dus să ceară ajutor. Câinele nu-i dădea drumul. A spus că a văzut câinele alergând spre el și nu se oprea. Kennadie s-a dus să ceară ajutorul trecătorilor. Copilul a fost suficient de inteligent încât să-și acopere fața. Au fost nevoiți să deschidă gura câinelui. Îi mușca brațul. Unul dintre trecători a ridicat câinele, în timp ce celălalt s-a concentrat să ia câinele de pe el." 

Un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire a declarat: "Poliția investighează cazul după ce două persoane au fost mușcate de un câine liber pe un câmp din Bierley. S-a întâmplat marți, 14 februarie, între orele 14.15 și 15.00, pe un câmp de lângă Bierley Lane. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri spitalicești pentru rănile suferite. În prezent, cercetările sunt în curs de desfășurare cu proprietarul câinelui și o anchetă este în curs de desfășurare."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Un băiat de 10 ani, sfâșiat de un câine în timp ce se juca fotbal, în UK: "Au auzit un țipăt și l-au văzut căzut la pământ"