Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 13 ani, sfâşiat de câini în Teleorman. Nimeni nu i-a sărit în ajutor: "Nu m-au luat vecinii, tati. Am fugit, am strigat"

La nici 4 zile de la tragedia care a şocat o ţară întreagă, un copil de 13 ani, aflat în vizită la bunici, în comuna Conţeşti din Teleorman, a fost atacat de o haită de câini. Animalele au reuşit să îl pună la pământ şi aproape l-au sfâşiat de viu. Scenele cumplite s-au derulat sub privirile îngrozite vecinilor, care nu au intervenit de teamă să nu fie şi ei atacaţi de animale. Tatăl băiatului nu a mai aşteptat sosirea ambulanţei şi l-a dus singur la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

De Redactia Observator la 25.01.2023, 07:56
Vezi și

Băiatul, venit de la Bucureşti în vizită la bunicii din comuna Conţeşti, din Teleorman, a ieşit să se plimbe cu mopedul pe digul din localitate, însă nu a apucat să se mai întoarcă acasă. A fost atacat de o haită de câini, care l-au pus la pământ, l-au muşcat şi i-au sfâşiat hainele. Cu ultimele puteri, rănit şi plin de sânge, băiatul a reuşit să se caţere pe un gard şi să se adăpostească într-o curte.

Tatăl copilului n-a mai aşteptat sosirea ambulanţei. S-a urcat în maşină şi a gonit cu fiul său spre spital. Pe drum, însă, a fost oprit de poliţişti, care văzând starea în care se afla copilul, au decis să îl însoţească până la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat. În cele din urmă, băiatul a fost transferat la un spital din Bucureşti.

Vecinii, martori la scenele violente

Martori la scenele violente au fost vecinii, care n-au sărit să-l ajute pe copil, de teama câinilor agresivi.

Pe acelaşi subiect

Tatăl băiatului: Nu m-au luat vecinii, tati. Eu am fugit, am strigat şi le-a fost frică tuturor să vină. Şi copilul a sărit gardul şi l-am tras noi de pe gard jos.

Tatăl băiatului: Acum nu ştie nimeni! „N-am văzut!“, „Am fost în casă!“ Nu ştie nimeni ai cui sunt câinii, nu le dau ei să mănânce. Cine le dă să mănânce?

Vecinii: Nu le dăm noi să mănânce!

Localnicii spun că zona e plină de câini sălbăticiţi, fără stăpân, aduşi de oamenii care vor să scape de ei. Sătenii sunt îngroziţi şi le e frică să iasă din case după lăsarea serii. Deşi problema e veche, autorităţile nu au luat nicio măsură până acum în ceea ce priveşte animalele.

Reporter: Ai cui sunt câinii, mamaie?

Bătrână: Ai cui, mamă? Cine ştie? Nu ştie mamaia cine. Vine şi-i aruncă aici!

Reporter: Cine vine?

Bătrână: Vin cu maşinile noaptea. Şi căţei din ăia mici, şi toate alea aici vin şi aruncă. 

Haita de câini a fost găsită de către Poliţia Animalelor, care va trebui să stabilească cui aparţin şi de ce nu au fost luate măsuri până în prezent.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un băiat de 13 ani, sfâşiat de câini în Teleorman. Nimeni nu i-a sărit în ajutor: "Nu m-au luat vecinii, tati. Am fugit, am strigat"