Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani și bunica lui, sfâșiați de un câine într-un parc din UK. S-au ales cu răni grave: "Sunt în șoc, tremur, plâng"

Un băiat de 12 ani și bunica lui au fost sfâșiați de un câine, într-un parc din Cornwall, UK. Victimele s-au ales cu răni grave și încă urmează tratament. Incidentul a avut loc acum câteva zile, iar polițiștii britanici au deschis o anchetă în acest caz. 

de Cristina Cruceru

la 21.02.2023, 10:45

Un băiat de 12 ani și bunica lui, sfâșiați de un câine într-un parc din UK
Un băiat de 12 ani și bunica lui, sfâșiați de un câine într-un parc din UK - Profimedia

Cheryl May și nepotul ei, Zac, au fost atacați de un câine, din rasa Bull Terrier, săptămâna trecută, într-un parc din Cornwall. Cheryl se bucura de o seară cu familia ei, fără să se gândească ce avea să urmeze, relatează DailyMail.

Atât ea, cât și nepotul ei au rămas traumatizați în urma incidentului. Femeia a fost rănită grav după ce a fost atacată de câine. Cheryl a declarat pentru CornwallLive că mai întâi câinele l-a atacat pe Zac, iar cea care l-a tras de pe el a fost mama băiatului, Natalie.

Femeia s-a luptat cât a putut cu patrupedul și l-a scăpat de Zac. După ce i-a spus fiicei și nepotului să fugă, Cheryl a fost atacată de câine. Ea a reușit să se lupte cu el împingând animalul și lovind "câinele cu un băț".

Bătrâna a declarat: Sunt în stare de șoc de trei zile, tremur și plâng. A fost îngrozitor, a fost ca într-un film de groază. Nu pot să dorm. Am fost la spital pentru a mă bandaja. Am o vânătaie masivă pe piept. Brațele mele sunt pline de mușcături, trebuie să iau antibiotice.

Pe acelaşi subiect

Copilul și bătrâna au suferit răni grave

Băiatul în vârstă de 12 ani a suferit răni pe o parte, iar brațul său este 'bandajat' din cauza mușcăturilor. Atât Cheryl, cât și Zac primesc tratament după ce au mers la spital. Bunica băiatului a dezvăluit că a rămas îngrijorată pentru bunăstarea mentală a fiicei și nepotului ei, adăugând: Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Vreau să încerc să obțin ajutor pentru ei. Nu știu dacă vom putea ieși, suntem cu toții închiși în casă.

Polițiștii au pornit o anchetă și fac cercetări. Un purtător de cuvânt al poliției din Cornwall a declarat: Poliția a fost chemată miercuri, 15 februarie, în jurul orei 21.10, la un parc de vacanță din St Ives, pentru a raporta că două persoane au fost mușcate de un câine. Ofițerii au fost prezenți. Două persoane au suferit răni provocate de mușcături și au ajuns la spital pentru tratament. Anchetele sunt în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Mapamond » Un băiat de 12 ani și bunica lui, sfâșiați de un câine într-un parc din UK. S-au ales cu răni grave: "Sunt în șoc, tremur, plâng"