Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 12 ani din Florida a salvat un bărbat de la înec cu ajutorul manevrelor de resuscitare învăţate într-un serial

Un băiat de 12 ani din Florida a reuşit să salveze un bărbat de la înec cu ajutorul manevrelor de resuscitare pe care le-a învăţat dintr-un serial.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.09.2023, 09:12

Vezi și

Un copil de 12 ani din Florida a salvat un bărbat de la înec cu ajutorul manevrelor de resuscitare învăţate din serialul "Stranger Things". Băiatul a reuşit să pună în aplicare cu succes tehnicile de resuscitare pe care le învăţase din serial.

Cei doi se aflau în piscină, iar bărbatul a vrut să vadă cât poate să-şi ţină respiraţia sub apă. După aproximativ cinci minute, băiatul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi s-a dus să-l scoată cât mai repede la suprafaţă. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins întreg momentul, inclusiv acela când a început să-i acorde primul ajutor exact aşa cum a învăţat din cunoscutul serial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Mapamond » Un băiat de 12 ani din Florida a salvat un bărbat de la înec cu ajutorul manevrelor de resuscitare învăţate într-un serial