Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 15 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat, într-o gară din Turcia. Momentul şocant a fost filmat

Un băiat de 15 ani din Turcia a suferit arsuri îngrozitoare după ce a fost electrocutat în timp ce stătea deasupra unui vagon de marfă în urma unui pariu. A atins liniile de înaltă tensiune în timp ce voia sa facă un selfie.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 22:12

Muhammed Ali Altundal a fost grav rănit în incidentul de la gara din Kirikkale, Turcia, pe 6 mai. El și prietenii s-au strecurat pe lângă agenții de securitate și au intrat în zona în care erau parcate vagoanele de marfă, iar Muhammed s-a urcat pe unul dintre vagoane pentru a-și face un selfie după ce a primit o provocare, relatează Mirror. Momentul îngrozitor a fost surprins pe camerele de supraveghere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre prietenii lui l-a urmat în vârful vagonului, iar apoi brusc, când Muhammed a ridicat mâna, a fost electrocutat când a atins linia electrică de înaltă tensiune deasupra capului. O explozie de lumină a izbucnit, după care Muhammed a cazut pe pământ. Prietenii săi au chemat o ambulanță și a fost dus de urgență la un spital local înainte de a fi transferat la o unitate din capitala Turciei, Ankara.

Pe acelaşi subiect

„A făcut un pariu cu prietenii săi, de genul „nu vei putea face asta”. În timp ce se afla pe vagonul de marfă și ridică mâna, curentul s-a revărsat ca o cascadă. În acest timp, a luat foc și a căzut la pământ. Oamenii de la securitate au intervenit imediat. Dar în câteva minute, el deja ardea", a declarat presei locale tatăl băiatului rănit, Hidayet Altundal.

Muhammed continuă să lupte pentru viața lui

"Este de patru zile în spital aici. Medicii au spus că riscul de supravieţuire este scăzut. Dar în prezent starea lui se îmbunătățește”, a adăugat tatăl său.

„Oricât de mult le-am spune „nu faceți astfel de lucruri, nu vă implicați în activități riscante”, din păcate, copiii la această vârstă încă mai fac lucruri pentru adrenalină. În special copiilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, vreau să spun mereu acest lucru: nu este nevoie să vă implicați în sarcini atât de periculoase. Vă puneți viața în pericol de dragul de a face selfie-uri, de a împărtăși poze pe rețelele de socializare precum TikTok, și așa mai departe. Acest incident este cu adevărat foarte trist. Muhammed se confruntă, de asemenea, cu un mare regret în privința asta. Nu vrem nici alți copii să treacă prin acest regret. De aceea îi avertizez pe toți copiii: vă rog să fiți precauți. Ei nu au șansa să stea departe de social media, dar copiii noștri nu au nevoie să facă fotografii sau videoclipuri periculoase", a mărturisit Hidayet Altundal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un băiat de 15 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat, într-o gară din Turcia. Momentul şocant a fost filmat