Antena Meniu Search
x

Un băiat de nouă ani din Australia, strivit de uşa garajului în timpul unui joc "de-a v-aţi ascunselea". "Era singurul meu copil, nu mai avem pe nimeni"

Un copil din Australia a fost strivit de uşa garajului, în timpul unui joc "de-a v-aţi ascunselea". Abdul Razack Tarawaley, în vârstă de nouă ani, a fost găsit blocat în partea de sus a uşii de către tatăl său, la casa sa din Melbourne, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 08:04

Moartea lui Abdul Razack Tarawaley
Băiatul a fost strivit de uşa garajului, care se închidea - Shutterstock

Tatăl îndurerat al lui Abdul şi-a văzut pentru ultima dată fiul "dulce" când mergea să se joace afară, cu prietenii. El a spus că băiatul era cu doi amici în faţa blocului său, în seara de sâmbătă, când tragedia a avut loc. Copilul l-ar fi rugat insistent pe bărbat să îl lase să se joace cu colegii.

"A spus <<Nu, tată, ştii că merg la şcoală de luni până vineri, trebuie să mă joc în weekend-uri. Poţi te rog să mă laşi să mă joc cu prietenii?>> I-am zis, <<Ok, doar pentru 30 de minute.>> Dar acum, acele 30 de minute sunt pentru totdeauna", a declarat tatăl.

El a spus că avea impresia că băieţii se joacă "de-a v-aţi ascunselea", dar când s-a apropiat, a văzut cum curge sânge din gura fiului său. La momentul incidentului, copiii s-ar fi căţărat pe partea exterioară a uşii garajului, în timp ce apăsau butonul de deschidere. 

Abdul era un elev model şi visa să ajungă doctor

Pe acelaşi subiect

"Am încercat să trag uşa în jos, dar nu am putut, pentru că era prea mare şi prea grea. Celălalt băiat striga: <<Ajută-mă, Doamne!>> Am pus mâna pe capul şi pe degetele fiului meu - erau reci", a mai spus tatăl. 

Membrii familiei copilului au transmis că acesta a fost tratat de paramedici, dar a murit la faţa locului, iar un alt băiat cu care se juca a fost transportat la Royal Children's Hospital, în stare gravă. Unchiul lui Abdul a declarat că este nervos pentru că uşa nu era echipată cu măsuri de siguranţă, precum senzori de mişcare sau un buton de oprire de urgenţă. 

Abdul era elev în clasa a patra la Şcoala Primară din Newport şi visa să ajungă doctor. Tatăl a spus că fiul său venea mereu acasă cu diplome. 

"Mi-e atât de dor de el. Chiar şi la şcoală, era cel mai deştept. Iubea să joace fotbal. E foarte greu. Durerea este puternică, era singurul meu copil, nu mai avem pe nimeni", a spus tatăl copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un băiat de nouă ani din Australia, strivit de uşa garajului în timpul unui joc "de-a v-aţi ascunselea". "Era singurul meu copil, nu mai avem pe nimeni"