Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 2 ani a comandat 31 de burgeri, după ce mama lui şi-a uitat telefonul deblocat. A lăsat şi un bacşiş generos

O mamă din Texas a învățat o lecție importantă despre cum să fie mai precaută atunci când vine vorba de telefonul ei mobil, mai ales în preajma băieţelului ei de doar doi ani, Micuţul a profitat de un moment de neatenţie al mamei, aceasta lăsându-şi mobilul deblocat, şi a comandat 31 de burgeri de la McDonald’s.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.05.2022, 12:06

Barret
Un băieţel de 2 ani a comandat 31 de burgeri, după ce mama lui şi-a uitat telefonul deblocat - Kelsey Golden

Luni, Kelsey Golden, care lucrează în marketing media pentru o școală, se ocupa de anuarul şcolii pe computerul ei, de acasă. Transfera fotografii pe computer când fiul ei, Barret, în vârstă de doi ani, a început să-i tot „fure” telefonul de lângă ea, relatează CNN. Mama a explicat că băieţelul este atras de camera foto a mobilului

Îi place să se uite la reflexia lui în loc să se joace sau să facă alte lucruri pe telefon”, a explicat femeia. De data aceasta însă Barret nu s-a uitat doar la reflexia lui. „A început să tot apese pe ecran, balansându-l ca și cum brațul lui ar fi fost un roller coaster”

Băieţelul de 2 ani a comandat 31 de burgeri de pe telefonul mamei

La scurt timp, mama a primit o notificare despre o comandă de mâncare care o anunţa că va dura mai mult decât de obicei, în ciuda faptului că ea nu-şi amintea nici măcar să fi comandat ceva. În plus, pentru copiii săi mai mari, care erau deja la şcoală, femeia pregătise pachete pentru prânz de acasă. Apoi a văzut o maşină parcând în faţa casei.

Pe acelaşi subiect

„A parcat o maşină şi mi-am zis «poftim?». În momentul ăla eram cu Barret pe verandă, ne jucam. M-am dus spre maşină şi am văzut livratorul scoţând o sacoşă McDonald’s uriaşă, după care mi-a spus: «cei 31 de burgeri»”, povesteşte mama.

Iniţial, aceasta a crezut că este doar o greşeală şi că respectiva comandă trebuia să ajungă cu siguranţă la o altă adresă. Adevărul era puţin mai nefericit însă: „În timp ce vorbeam am realizat că Barret se juca cu telefonul meu. M-am întors ca să descopăr că într-adevăr el comandase mâncarea. M-am gândit: «oh, Dumnezeule, chiar a făcut asta». Comanda accidentală a fost și mai deplasată pentru că nimănui din familia noastră nu îi plac burgerii”

Mama a oferit burgeri vecinilor din cartier

Neştiind cum să gestioneze situaţia, Kelsey a postat pe pagina de Facebook a oraşului ei, anunţând că oferă burgeri gratuiţi: „A explodat postarea după ce am anunţat. A venit o femeie, era însărcinată şi îşi dorea 6 burgeri. Pe restul i-am oferit vecinilor”

Comanda totală a ajuns la 91,70 dolari, mai ales că Barret a lăsat şi un bacşiş generos de 25%. Kelsey recunoaşte că nu se aştepta ca povestea ei să devină virală. Vineri, ea şi fiul său au fost invitaţi la McDonald’s unde a avut parte de câteva momente speciale. A întâlnit mascotele companiei, au făcut fotografii împreună şi a primit un Happy Meal.

Mama lui speră că povestea fiului ei să lumineze zilele oamenilor şi să le aducă un zâmbet pe buze.„Sper să răspândească puțin umor într-o lume tristă și întunecată”, a conchis ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 2 ani a comandat 31 de burgeri, după ce mama lui şi-a uitat telefonul deblocat. A lăsat şi un bacşiş generos