Antena Meniu Search
x

Foto Un băieţel de 2 ani a murit după ce s-a infectat cu o amibă care mănâncă creierul, într-un izvor termal din SUA

Un băiețel de 2 ani a murit săptămâna aceasta din cauza unei infecții cu amibe care mănâncă creierul. Mama sa a făcut tragicul anunţ pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 11:47

Naegleria fowleri, cunoscută și sub numele de ameba care mănâncă creierul, a fost cauza bolii și a morții corespunzătoare a băiatului, relatează CNN.

Anchetatorii de stat cred că băiatul ar fi putut fi expus la amibe de la Ash Springs, un izvor termal natural de pe teren federal din comitatul Lincoln, se arată în comunicat.

„Naegleria fowleri este o ameba vie unicelulară microscopică care apare în mod natural în mediu. Această ameba poate provoca o infecție rară a creierului, numită meningoencefalită amibiană primară (PAM), care distruge țesutul cerebral și este aproape întotdeauna fatală”, se arată în comunicatul DPBH.

Mesajul emoţionant al mamei

Woodrow Turner Bundy a luptat 7 zile, a scris mama lui pe pagina de Facebook. „El este eroul meu și îi voi fi mereu recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a dat cel mai bun băiețel de pe pământ și sunt recunoscătoare să știu că voi avea acel băiat în rai într-o zi”, a scris femeia.

Woodrow iubea animalele, inclusiv găinile, iepurii, vacile și în special elanii, și îi plăcea să-și urmărească surorile prin casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 2 ani a murit după ce s-a infectat cu o amibă care mănâncă creierul, într-un izvor termal din SUA