Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 4 ani a murit călcat de mașină în timp ce se întorcea de la înmormântarea fratelui: ''Nu trebuia să părăsească lumea așa''

Un băiețel de patru ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se întorcea de la înmormântarea fratelui său mai mare.

de Maria Dogaru

la 22.08.2022, 15:50

Domantea McDonald, în vârstă de patru ani, se afla în fața casei unchiului său din Jamaica, Queen's din New York City, când s-a desprins de mama sa și a fugit în mijlocul drumului. O mașină se îndrepta pe stradă, iar impactul a fost fatal pentru micuț, relatează Mirror

Familia se întorcea de la înmormântarea celuilalt copil, când s-a produs tragicul incident

 „Nu există nimic în mine. Nu există nimic. Sunt gol. Tocmai am venit de la înmormântarea fiului meu mai mare. Domantea a fost aici doar pentru o fracțiune de secundă să mă vadă. … El nu trebuia să părăsească lumea așa”, a declarat Michael McDonald, tatăl copilașului.

Familia fusese la înmormântarea fratelui mai mare al lui Domantea, Tysheem, care a fost ucis într-un presupus schimb de focuri între două benzi rivale, cu două săptămâni în urmă. În clipele de după accident, băiatul era încă conștient și țipa după mama sa. Tatăl a mers lângă el, încercând să-l împiedice să se ridice și ținându-l calm în timp ce aștepta sosirea ambulanței. "Avea ochii larg deschiși. Încerca să se ridice. L-am ținut acolo pentru cât de mult i-a luat ambulanței să ajungă aici", a adăugat Michael.

Pe acelaşi subiect

Cu ultimele puteri, copilul s-a târât pe asfalt, pentru a ajunge la mama sa

Când echipajul a sosit, l-au întors pe Domantea de o parte, iar el a zărit o privire pe mama lui și a încercat să se târască spre ea. În mod tragic, a mers în jur de doi metri, apoi a leșinat și a murit pe trotuar. Tatăl  și-a amintit că a crezut că băiatul său doar dormea ​​și a cerut celor care erau acolo să-l „trezească”. „Nu respira. A murit chiar acolo. Nu a murit în niciun spital. A murit chiar aici. L-am văzut părăsindu-și corpul chiar aici pentru că l-au lăsat să se târască”, a adăugat tatăl devastat.

Cauza morții lui Domantea a fost listată ca „traumă severă a capului și răni interne” la Centrul Medical Evreiesc din Long Island. Michael a criticat departamentul de pompieri din New York pentru că i-a permis băiatului să se miște, insistând că moartea lui poate fi prevenită. Echipajele de salvare au spus că au efectuat „operațiuni de resuscitare în drum spre spital, dar nu au răspuns afirmațiilor lui Michael.

Micuțul suferea de autism

 „Domantea avea nevoi speciale. Era cel mai minunat suflet din lume, cel mai minunat băiat pe care cineva și-ar putea dori să-l întâlnească”, a adăugat Michael. Tysheem, fratele mai mare al lui Domantea, care a murit cu două săptămâni înainte, „a trăit în stradă”, a spus tatăl său, adăugând că „nu puteam să-i spun nimic .Voia să fie bărbat”.

Dar el și-a iubit fratele mai mic. L-a întâlnit doar de câteva ori, iar Domantea era autist, dar când îl vedea pe Tysheem, mergea la el. Nu voia să meargă la nimeni altcineva, dar când și-a văzut fratele mai mare, s-a dus la el”, a adăugat tatăl. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 4 ani a murit călcat de mașină în timp ce se întorcea de la înmormântarea fratelui: ''Nu trebuia să părăsească lumea așa''