Antena Meniu Search
x

Băiețel de doar un an spulberat de o mașină, în Irlanda. Părinții dormeau când copilul a ieșit singur din casă

Un copilaș britanic în vârstă de doar un an a fost ucis, după ce a ieșit din casă, în timp ce părinții dormeau și a fost lovit de o mașină.

de Maria Dogaru

la 22.08.2022, 12:51

Părinții dormeau când copilul a ieșit singur din casă
Băiețel de doar un an mort, după ce a fost călcat de o mașină, în Anglia - Facebook / Andrew Joseph Byrne

Brandon Thomas Byrne, în vârstă de doar un an, a fost lovit de vehicul în apropiere de satul Ballinagare din Co Roscommon din Irlanda, vineri, în jurul orei 9 dimineața. Copilul și părinții lui au venit în Irlanda în vacanță din Marea Britanie și stăteau cu membrii familiei când a avut loc incidentul, relatează Mirror.

Copilul a ieșit sigur din casă, când părinții dormeau

Copilul și-a părăsit singur patul și a ieșit din casă în timp ce părinții lui încă dormeau. Coliziunea s-a întâmplat când un șofer a intrat în zona din apropierea locului în care stătuse copilul și nu l-a văzut pe acesta ieșind în mijlocul străzii. La scurt timp, familia a observat că micuțul nu se afla în pat sau în casă. Băiatul a fost tratat la locul accidentului de către serviciile de urgență. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lor, el a fost ulterior declarat mort.

Părinții erau încă în pat în acel moment și l-au informat pe bărbat că fiul lor încă doarme. Din păcate, ei au descoperit curând că micuțul nu era în patul său și că copilul trebuie să fi părăsit singur casa”, a declarat un martor.

Pe acelaşi subiect

Familia și întreaga comunitate sunt șocați de moartea tragică a băiețelului

Era fiul meu drag. Te voi iubi mereu, până la sfârșitul vieţii”, a scris Andrew, tatăl copilașului. Copilașul a fost descris  drept „cel mai frumos și adorabil fiu”.

 „Este o tragedie absolut teribilă, încă nu ne vine să credem, este într-adevăr sfâșietor. Acea familie nu va mai fi niciodată la fel”, a declarat un localnic.

Coliziunea a avut loc la scurt timp după ora 9 dimineața, când un Jeep a intrat în coliziune cu un băiețel. Copilul a primit tratament la fața locului, dar ulterior a fost declarat decedat. Corpul său a fost apoi dus la morgă de la Spitalul Universitar din Galway, unde va avea loc autopsia. Nu au fost raportați alți răniți. O examinare tehnică a locului de către anchetatorii criminaliști a fost finalizată de atunci”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Băiețel de doar un an spulberat de o mașină, în Irlanda. Părinții dormeau când copilul a ieșit singur din casă