Meniu LIVE
Search
x

Băiețel de doar un an spulberat de o mașină, în Irlanda. Părinții dormeau când copilul a ieșit singur din casă

Un copilaș britanic în vârstă de doar un an a fost ucis, după ce a ieșit din casă, în timp ce părinții dormeau și a fost lovit de o mașină.

De Maria Dogaru la 22.08.2022, 12:51

Brandon Thomas Byrne, în vârstă de doar un an, a fost lovit de vehicul în apropiere de satul Ballinagare din Co Roscommon din Irlanda, vineri, în jurul orei 9 dimineața. Copilul și părinții lui au venit în Irlanda în vacanță din Marea Britanie și stăteau cu membrii familiei când a avut loc incidentul, relatează Mirror.

Copilul a ieșit sigur din casă, când părinții dormeau

Copilul și-a părăsit singur patul și a ieșit din casă în timp ce părinții lui încă dormeau. Coliziunea s-a întâmplat când un șofer a intrat în zona din apropierea locului în care stătuse copilul și nu l-a văzut pe acesta ieșind în mijlocul străzii. La scurt timp, familia a observat că micuțul nu se afla în pat sau în casă. Băiatul a fost tratat la locul accidentului de către serviciile de urgență. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lor, el a fost ulterior declarat mort.

Părinții erau încă în pat în acel moment și l-au informat pe bărbat că fiul lor încă doarme. Din păcate, ei au descoperit curând că micuțul nu era în patul său și că copilul trebuie să fi părăsit singur casa”, a declarat un martor.

Pe acelaşi subiect

Familia și întreaga comunitate sunt șocați de moartea tragică a băiețelului

Era fiul meu drag. Te voi iubi mereu, până la sfârșitul vieţii”, a scris Andrew, tatăl copilașului. Copilașul a fost descris  drept „cel mai frumos și adorabil fiu”.

 „Este o tragedie absolut teribilă, încă nu ne vine să credem, este într-adevăr sfâșietor. Acea familie nu va mai fi niciodată la fel”, a declarat un localnic.

Coliziunea a avut loc la scurt timp după ora 9 dimineața, când un Jeep a intrat în coliziune cu un băiețel. Copilul a primit tratament la fața locului, dar ulterior a fost declarat decedat. Corpul său a fost apoi dus la morgă de la Spitalul Universitar din Galway, unde va avea loc autopsia. Nu au fost raportați alți răniți. O examinare tehnică a locului de către anchetatorii criminaliști a fost finalizată de atunci”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Băiețel de doar un an spulberat de o mașină, în Irlanda. Părinții dormeau când copilul a ieșit singur din casă

Breaking News

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei