Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băiețel de 6 ani a fost împușcat în cap din greșeală și a supraviețuit, în Filipine. Medicii l-au operat pe creier ca să scoată glonțul

Un băiețel de șase ani a supraviețuit miraculos după ce a fost lovit în cap de un glonț rătăcit, în Filipine. Adrian Lexter Pascua era în bucătărie, cu un pahar de apă în mână, când un glonț tras în apropierea casei lor din provincia Batangas le-a străpuns acoperișul fragil și l-a lovit pe copil în cap.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2021, 21:27

Băiețelul s-a prăbușit la podea și mama a crezut inițial că fiul ei doar și-a pierdut echilibrul. Când i-a văzut rana de la cap l-a dus imediat la spital, unde medicii au constatat că proiectilul era încă în cutia craniană a copilului. 

După ce a strâns suficiente fonduri, băiatul a avut parte de o operație reușită pentru a extrage glonțul. Din fericire, el s-a recuperat complet, însă va trebui să rămână la spital câteva săptămâni pentru ca starea sa să fie monitorizată, dar medicii cred că își va reveni complet.

„Nepotul meu a fost foarte puternic. Nu a plâns și a rămas calm în ciuda rănilor sale. Am auzit un bubuit puternic care a străpuns acoperișul înainte să se prăbușească. Nu știm de unde a venit glonțul rătăcit. Persoanelor iresponsabile nu trebuie să li se dea arme. Sper să-i putem face dreptate nepotului meu”, a spus mătușa băiatului.

Familia a raportat incidentul poliției, care acum încearcă să-l găsească pe proprietarul pistolului care ar fi putut trage focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 6 ani a fost împușcat în cap din greșeală și a supraviețuit, în Filipine. Medicii l-au operat pe creier ca să scoată glonțul