Antena Meniu Search
x

Un băiețel de opt ani a murit de frig, după ce a fost obligat de tatăl lui să doarmă pe podeaua garajului, în New York. Bărbatul riscă închisoare pe viață

Un fost polițist a fost condamnat pentru crimă, din cauza morții fiului său de opt ani, pe care l-a forțat să doarmă în garajul casei. Copilul a murit de frig, iar bărbatul riscă acum închisoare pe viață. 

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 17:31

Bărbatul riscă închisoare pe viață
Un băiețel de opt ani a murit de frig, după ce a fost obligat de tatăl lui să doarmă pe podeaua garajului, în New York - Facebook

Michael Valva, un fost polițist din New York, a fost găsit vinovat de crimă din cauza morții lui Thomas Valva, în vârstă de opt ani, care a fost găsit mort în garajului locuinței sale din Long Island. Bărbatul riscă o pedeapsă de la 25 de ani, până la închisoare de viață.

Temperaturile au scăzut la -6 grade celsius, în timp ce Thomas Valva, în vârstă de opt ani, a fost forțat să doarmă în garaj și a murit a doua zi. Verdictul de vineri. 4 noiembrie, a venit în prima zi de deliberări, după o lună de mărturie. Un medic legist a decis că moartea băiatului este o omucidere și a constatat că micuțul a murit de hipotermie. 

Procurorii au spus că Thomas și fratele său în vârstă de 10 ani erau amândoi autiști și uneori au fost forțați să doarmă în garaj. Potrivit procurorilor, băieții au petrecut 16 ore consecutive în garajul înghețat, ducând la moartea unuia dintre ei.

Băieții erau înfometați și uneori mâncau firimituri de pe podea, la școală

Pe acelaşi subiect

De asemenea, procurorii au susținut că Michael Valva nu a făcut nimic pentru a-l ajuta, deoarece băiatul a murit în fața lui, iar apoi a mințit poliția. Profesorii lor au mărturisit că băieții au venit la școală cu vânătăi și adesea erau atât de înfometați încât mâncau firimituri de pe podea.

Deși nu putem face nimic pentru a-l aduce înapoi pe Thomas, suntem mulțumiți de decizia juriului. Michael Valva și-a supus fiii la abuzuri, neglijență și cruzime îngrozitoare. Acum va plăti pentru că a luat viața unui băiețel inocent și lipsit de apărare, care avea o viață întreagă înainte”, a declarat procurorul districtual al comitatului Suffolk, Raymond A. Tierney, într-o declarație. 

Logodnica de atunci a bărbatului, Angela Pollina, se confruntă și ea cu punerea în pericol a copiilor și acuzații de crimă de gradul doi și așteaptă judecată. Ea a pledat nevinovată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Un băiețel de opt ani a murit de frig, după ce a fost obligat de tatăl lui să doarmă pe podeaua garajului, în New York. Bărbatul riscă închisoare pe viață