Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 14 ani, victima unei farse macabre. Ce a găsit în interiorul batonului de ciocolată pe care l-a primit la colindat de Halloween

O adolescentă s-a ales cu răni la nivelul feței, după ce a fost victima unei farse și a mușcat dintr-un baton de ciocolată care avea ascuns în interior o lamă de ras. Polițiștii au pornit o anchetă în urma incidentului. Famili tinerei a declarat că în interiorul batonului de ciocolată era o lamă de ras, încorporată în stratul de ciocolată. Mama spune că poate vedea locul de unde a fost desfăcut ambalajul.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 09:59

Ce a găsit în interiorul batonului de ciocolată pe care l-a primit la colindat de Halloween
Adolescentă de 14 ani, victima unei farse macabre - Facebook / Tracey Pleydell

Fata de 14 ani era afară cu prietenii ei în Essex, colindând de Halloween. După ce s-a întors acasă cu dulciurile pe care le-a primit, aceasta a început să mânânce batonul de ciocolată, când a simțit lama ascuțită în gură, potrivit Mirror.

"Ea a ieșit și a stat doar aproximativ o jumătate de oră, doar în zonă. S-a întors acasă și a urcat la ea în cameră și dintr-o dată am auzit-o țipând și strigându-mă. Credeam că îmi face o glumă. Avea o tăietură pe buză și spunea că „e ceva ascuțit în baton și o doare”. Nu putea nici să vorbească cum trebuie. Credeam că glumește, apoi am văzut ce ținea în mână. Nu-mi venea să cred ce vedeam. O lamă de ras care ieșea din ciocolată”, a declarat mama adolescentei, Tracey Pleydell, în vârstă de 49 de ani.

Femeia a susținut că a văzut locul de unde ambalajul a fost desfăcut înainte 

După ce s-a uitat mai bine, Tracey a susținut că a reușit să vadă locul de unde ambalajul a fost desfăcut anterior, deoarece era o tăietură mică care, susține aceasta, părea să fi fost resigilată. 

Pe acelaşi subiect

„Este pur și simplu îngrozitor. Mersul la colindat este pentru copii, mult mai mici. Doar să mă gândesc că un copil ar putea să pună mâna pe asta și, probabil, să bage totul în gură. Este absolut dezgustător”, a adăugat ama fetei. 

Tracey a spus că a văzut sânge la gura fiicei sale, dar a creazut că este o farsă inițial, pentru că știa că avea sânge fals pentru costumul ei de Halloween. 

„Libby este bine acum. Nu cred că își dă seama de gravitatea a ceea ce s-ar fi putut întâmpla.Trebuie făcut ceva, acești oameni vizează în mod clar copiii mici”, a adăugat femeia. 

Incidentul a fost raportat poliției în noaptea în care s-a produs, pe 31 octombrie, confirmând că o anchetă este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Adolescentă de 14 ani, victima unei farse macabre. Ce a găsit în interiorul batonului de ciocolată pe care l-a primit la colindat de Halloween