Antena Meniu Search
x

"Totul era plin de sânge". Soțul și-a executat soția pe stradă, în fața fiului de 13 ani. Groază într-un cartier din Heide, în Germania

Imagini de groază într-un cartier din orașul german Heide. O tânără de 37 de ani a fost executată în mijlocul străzii chiar de soțul ei, în fața fiului lor de 13 ani. Femeia a fost dusă la spital, însă a murit din cauza rănilor grave. 

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 11:36

"Totul era plin de sânge". Soțul și-a executat soția pe stradă, în fața fiului de 13 ani. Groază într-un cartier din Heide, în Germania - Profimedia / imaginie ilustrativă

Era 14:22, luni după-amiază, când un bărbat de de 54 de ani și-a împușcat soția în cap, pe o stradă din cartierul Dithmarschen din orașul Heide, Germania. Femeia de 37 de ani din Chemnitz mergea cu fiul ei de 13 ani pe trotuar, când o Skoda s-a oprit brusc lângă ea, iar un individ a coborât și a executat-o.

Tânăra s-a prăbușit fără viață pe asfalt. Atacatorul a urcat apoi în mașină, iar la scurt timp a mers la poliție și s-a predat. Este soțul în vârstă de 54 de ani și tatăl băiatului de 13 ani. 

Fiul cuplului, în stare de șoc după ce și-a văzut tatăl împușcându-i mama

Potrivit publicației Bild, soții erau despărțiți. Familia din Azerbaidjan locuise la Chemnitz și, după separare, mama și fiul s-au mutat la Heide. 

Pe acelaşi subiect

"Totul era plin de sânge. M-am apropiat de femeie, am ținut-o de mână și i-am spus să strângă dacă mă înțelege. Dar asta nu s-a întâmplat", a povestit un martor la tragedie.

Femeia a fost dusă la Clinica West Coast din Heide, dar medicii nu au mai putut să o salveze. A murit în urma rănilor grave. Fiul de 13 ani a suferit un șoc și în prezent este la în spital. 

Soțul criminal a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Totul era plin de sânge". Soțul și-a executat soția pe stradă, în fața fiului de 13 ani. Groază într-un cartier din Heide, în Germania