Antena Meniu Search
x

Un băiețel de trei ani, ''fericit și grijuliu'', a murit sfâșiat de câine. Animalul mai rănise grav și alți trecători. Tragedie în Anglia

Familia unui băiețel care a fost ucis de un câine - același animal care anul trecut a atacat două femei care se plimbau și a rănit una extrem de grav - a adus un omagiu emoționant ''băiețelului lor fericit''. Tragedia a avut loc în Anglia.

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 23:16

Un băiețel de trei ani, ''fericit și grijuliu'', a murit sfâșiat de câine
Un băiețel de trei ani, ''fericit și grijuliu'', a murit sfâșiat de câine - Daily Mail

Daniel Twigg, în vârstă de trei ani, a fost ''un băiețel fericit, amabil și grijuliu, care a fost iubit de toți cei care l-au cunoscut'', au spus cei dragi într-o postare pe Facebook distribuită de Greater Manchester Police. Ei au adăugat: ''Îi plăcea se joacă cu fratele și sora lui, îi plăcea să fie în preajma animalelor - în special a poneiului său, Splash. Era curajos, inteligent''.

Câinele agresiv atacase și alți oameni în trecut

Micuțul Daniel se afla în fața unei proprietăți din Milnrow, Rochdale, cu puțin timp înainte de ora 13, duminică, când a avut loc coșmarul. Poliția l-a arestat pe proprietarul animalului, în vârstă de 48 de ani, din cauza morții copilașului. Imaginile înfricoșătoare au arătat avertismente ''ai grijă la câine'' plasate pe poarta proprietății, notează Daily Mail.

Copilul a fost dus cu ambulanța la spital, unde a fost declarat, din păcate, mort. Poliția spune că a eutanasiat un câine din rasa Cane Corso. MailOnline a aflat ieri că același câine a atacat în trecut două femei care se plimbau în zonă - una dintre ele a suferit răni îngrozitoare - dar proprietarul nu a fost niciodată condamnat pentru respectivul incident.

Kia Walker, care avea doar 17 ani la acea vreme, a spus că mai mulți câini au fugit dintr-o casă și au atacat-o: ''Nu am renunțat la investigație. Mi s-a spus că nu sunt suficiente dovezi. Am întrebat dacă mai pot face ceva și mi-au răspuns că nu, pentru că nu sunt suficiente dovezi. Eram pe o potecă publică, poarta era deschisă și cei doi câini au ieșit și atunci m-au atacat''. Și o altă femeie a postat online că a fost atacată în același loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un băiețel de trei ani, ''fericit și grijuliu'', a murit sfâșiat de câine. Animalul mai rănise grav și alți trecători. Tragedie în Anglia