Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave pe față, după ce a testat în bucătărie un truc viral pe Tiktok, în Scoția

Un bărbat de 40 de ani din Scoția s-a ales cu arsuri pe față și pe piept după ce a încercat o provocare virală pe Tiktok. Bărbatul a vrut să facă un ou poșat într-o ceașcă cu apă, la microunde, însă totul i-a explodat în față. Filmarea în care povestește ce a pățit a strâns aproape 680.000 de vizualizări de când a fost încărcată pe Tiktok, în urmă cu 4 zile.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.11.2021, 09:33

- TikTok

„Noaptea trecută nu a mers conform planului”, a explicat Gary McDougall, care locuiește în Perth, Scoția, în videoclipul care îl arată cu arsuri pe față. Scoțianul povestește că a încercat un hack viral pe Tiktok cu oul poșat, însă lucrurile au luat o întorsătură dramatică și în final a ajuns în spital.

„Fierbi ibricul, umpli o ceașcă de ceai obișnuită cu apă până la jumătate și apoi spargi oul în ceașcă”, a spus McDougall. „Apoi îl pui în cuptorul cu microunde timp de 40 de secunde și voilà, un ou poșat”, explica el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezastrul care l-a lăsat cu arsuri pe față a avut loc după ce ”bucătarul” de pe TikTok a scos oul din cuptorul cu microunde. McDougall a încercat să folosească o lingură pentru a scoate oul din ceașcă, însă apa opărită i-a sărit în față. 

McDougall spune că a mers la spital și în prezent se recuperează după accidentul nefericit. Acum, el speră că accidentul său îi va descuraja pe alții să încerce hack-ul cu oul poșat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave pe față, după ce a testat în bucătărie un truc viral pe Tiktok, în Scoția