Antena Meniu Search
x

Un bărbat a ascuns pe sub haine 52 de şerpi şi şopârle, apoi a încercat să treacă graniţa. Cum l-au prins poliţiştii din SUA

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră din California cu un bagaj-surpriză. Americanul încerca să strecoare ilegal în Statele Unite 52 de reptile, pe care le ascunsese sub propriile haine.

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 18:53

Bărbatul ascundea 52 de reptile
Bărbatul ascundea 52 de reptile - U.S. Customs and Border Protection

Câte reptile poate ascunde un om sub hainele pe care le poartă? Un american a reuşit să strecoare pe sub haină şi în pantaloni 52 de şopârle şi şerpi, dar a fost prins la graniţă de poliţiştii de frontieră din California. 

Cum a fost prins americanul. Sub haine, poliţiştii au găsit 52 de reptile

Autorităţile au publicat imagini cu reptilele şi au prezentat succint situaţia. Bărbatul, un american în vârstă de 30 de ani, se afla la volanul unei camionete. La punctul de trecere a frontierei San Ysidro, ceva le-a atras însă atenţia poliţiştilor, care l-au somat să oprească pentru verificări suplimentare. Agenţii au descoperit 52 de reptile legate strâns de corpul bărbatului ori ascunse prin buzunarele pantalonilor, toate aflate în pungi de plastic de mici dimensiuni. Pe deasupra, acesta a încercat să mascheze totul cu o haină voluminoasă, relatează AP News.

Bărbatul care voia să aducă ilegal în ţară şerpii şi şopârlele a fost arestat

În total, autorităţile americane au ridicat 9 şerpi şi 43 de şopârle cu corn, unele dintre specii fiind considerate pe cale de dipariţie. "Contrabandiştii încearcă orice metodă posibilă ca să treacă de controale cu produsele ilegale. În cazul de faţă, e vorba despre transport ilegal de reptile vii", a declarat oficialul american Sidney Aki. Bărbatul a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat a ascuns pe sub haine 52 de şerpi şi şopârle, apoi a încercat să treacă graniţa. Cum l-au prins poliţiştii din SUA