Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul cutremurător al celor două adolescente din Indiana ucise în 2017. Poliţia a arestat un suspect

Poliția a arestat un bărbat despre care se crede că a ucis două adolescente din Indiana în urmă cu cinci ani. Richard Allen, în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat vineri la închisoare pentru că ar avea legătură cu uciderea din 2017 a lui Abigail "Abby" Williams, în vârstă de 13 ani, și a lui Liberty "Libby” German, în vârstă de 14 ani.

de Redactia Observator

la 30.10.2022, 15:02

Richard Allen, Abigail Williams ŞI Liberty German
Suspectul Richard Allen a fost arestat de Poliţia din Indiana pentru că ar fi omorât două adolescente în 2017 - Indiana State Police

Poliţiştii din Indiana au declarat pentru presă că a avut loc o evoluție majoră în cazul crimei, dar nu vor să confirme identitatea suspectului, potrivit New York Post. "Astăzi este ziua", a scris vineri pe Twitter Kelsi German, sora lui Libby. Ea a mai spus că o conferință de presă este programată pentru luni. Crimele lui Abby și Libby au rămas nerezolvate de când trupurile lor au fost găsite, în 2017.

Cele două fete au dispărut pe 13 februarie 2017, potrivit Poliţiei din Indiana. Înainte de dispariția lor, Libby a postat pe Snapchat o fotografie cu Abby mergând de-a lungul unui pod de cale ferată, aceasta fiind ultima dată când ele au fost văzute în viață. Corpurile lor au fost găsite a doua zi într-o zonă împădurită la aproximativ 804 de metri de unde au fost lăsate, a spus poliția.

Poliţia a găsit o înregistrare făcută de una dintre victime

În timpul investigaţiei, poliţia a găsit o înregistrare făcută de Libby în seara tragediei, în care se putea auzi un bărbat care spune "în josul dealului". Oficialii cred că fetele plănuiau să-l întâlnească pe bărbat pe şinele de tren. 

Poliția a urmărit mai mulți suspecți de-a lungul anilor, inclusiv un bărbat arestat pentru că a participat la atacul din 6 ianuarie asupra Capitoliului. Oficialii investighează două conturi de Snapchat şi Instagram false care ar fi interacţionat cu Libby în perioada în care ea şi Abby au fost ucise. Bărbatul care deţine conturile, cunoscut drept "anthony_shots", pretindea că este un fotomodel bogat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Răsturnare de situaţie în cazul cutremurător al celor două adolescente din Indiana ucise în 2017. Poliţia a arestat un suspect