Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat a fost salvat după ce a căzut cu maşina într-o râpă de 45 de metri, în SUA. A supravieţuit 5 zile fără apă şi fără mâncare, blocat în vehicul

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost salvat după ce a supraviețuit 5 zile în interiorul mașinii sale distruse după ce s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă de 45 de metri. Unul dintre localnici a găsit maşina blocată în mijlocul vegetaţiei după ce a observat urmele roţilor care ieşeau de pe carosabil. Bărbatul a fost găsit de autorităţi în viaţă dar cu răni grave.

de Aura Trif

la 23.05.2023 , 11:00

Danny Sansbury a fost găsit în viață duminică dimineață, după ce trecătorii au observat urme de anvelope care duceau departe de o șosea din comitatul Cowlitz din sud-vestul statului Washington și au sunat la serviciile de urgenţă. Camioneta lui verde a fost descoperită într-o râpă abruptă și împădurită, potrivit Departamentului de Pompieri și Salvare, relatează Daily Mail.

„Pompierii au coborât dealul prin vegetaţia înaltă până la talie, așteptându-se la ce este mai rău, dar au constatat că șoferul camionului era încă în viață, deşi este grav rănit și bolnav”, au declarat pompierii într-un comunicat pe Facebook.

Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital

Articolul continuă după reclamă

Danny a fost dat dispărut săptămâna trecută, iar adjuncții șerifului de la fața locului au confirmat că camionul se potrivește cu descrierea vehiculului său. Un sistem de frânghie a fost instalat pentru a-l face pe Danny Sansbury să urce dealul abrupt, după ce a fost scos din camionul distrus. Apoi a fost dus cu ambulanța la o școală din apropiere, unde a fost preluat de un elicopter și dus la spital, unde rămâne în stare critică.

Pe acelaşi subiect

„Încă nu-mi vine să cred că a supraviețuit 5 zile așa”, a spus prietena sa, Terri Peck, presei locale.

Șeful Batalionului de Pompieri și Salvare, Joe Tone, a declarat că autoritățile locale au luat în considerare orice scenariu înainte ca Danny să fie găsit în viață.

„Nu aveam idee unde se află domnul și mergeam pe calea tipică a persoanelor dispărute, până când cetățeanul, un localnic, a găsit mașina”, a spus Joe Tone. Unul dintre şefii adjuncţi ai poliţiei a declarat că nu este suspectată nicio persoană care ar fi putut produce intenţionat incidentul și pare a fi un simplu accident de mașină.

Bărbatul a rezistat 5 zile în maşina sa fără apă şi fără mâncare

Supravieţuitorul a fost receptiv și a reușit să răspundă la câteva întrebări atunci când primii respondenți au ajuns la mașină. Se pare că acesta a sunat un membru al familiei cu câteva zile înainte de a fi găsit și ar fi spus că ar fi blocat într-o curte. Cu toate acestea, nu a putut să comunice ce s-a întâmplat la telefon înainte ca apelul să se închidă.

Departamentul de pompieri a spus că întreaga salvare a durat aproximativ o oră, iar Departamentul de Pompieri Longview a fost chemat să asiste. Poliţia a declarat că Danny Sansbury a stat în râpă fără mâncare sau apă zile întregi, ceea ce i-a afectat cu siguranță rănile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Mapamond » Un bărbat a fost salvat după ce a căzut cu maşina într-o râpă de 45 de metri, în SUA. A supravieţuit 5 zile fără apă şi fără mâncare, blocat în vehicul