Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost ucis de un crocodil, după ce a ignorat „avertismentele repetate” de a nu intra în apă, în Mexic

Un bărbat a fost ucis de un crocodil după ce a intrat într-o lagună unde o mulțime de oameni s-au adunat pentru a vedea țestoasele înotând.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 17:23

Acest incident s-a petrecut la două săptămâni după ce o fetiță de opt ani a fost atacată de un crocodil
Un bărbat a fost ucis de un crocodil, după ce a ignorat „avertismentele repetate” de a nu intra în apă, în Mexic - Profimedia

Momentul îngrozitor din laguna Carpenters din orașul Tampico, Mexic, a fost surprins de o cameră arătând un prădător uriaș strângând în fălci corpul fără viață al bărbatului. Poliția locală a spus că victima, care nu a fost numită, a ignorat avertismentele repetate plasate în jurul lagunei, care sfătuiau oamenii să nu înoate din cauza pericolului crocodililor, relatează Mirror.

Autoritățile au fost chemate pentru incidentul din 18 august, iar animalul a fost găsit ulterior de pompieri într-o canalizare. Trupul parțial mâncat al victimei, despre care se crede că avea în jur de 30 de ani, a fost de asemenea scos la scurt timp după.

Nu este primul incident similar care are loc pe plajele din Mexic

Acest incident s-a petrecut la două săptămâni după ce o fetiță de opt ani a fost atacată de un crocodil, în orașul Altamira. Fernando Martínez a luptat eroic cu fiara timp de 25 de minute după ce aceasta a încercat să o tragă pe fiica sa María Martínez sub apă.

„M-am luptat cu crocodilul aproximativ 25 de minute, de câteva ori mi-a tras fiica să o scufunde. Am încercat să-i deschid gura ca să o elibereze, a mușcat-o pe spate și de braț. La un moment dat i-a dat drumul, am profitat de ocazie."

În iulie, doi turişti americani au fost mutilaţi de un crocodil într-o staţiune populară mexicană din Puerto Vallarta. S-a raportat că tânărul, de 24 de ani, a fost atacat inițial în apele de pe plaja Bocanegra, înainte ca prietenul său mai mare, de 30 de ani, să sară pentru a-l salva. Ambii bărbați au fost transportați de urgență la spital pentru tratarea rănilor și, din fericire, au supraviețuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bărbat a fost ucis de un crocodil, după ce a ignorat „avertismentele repetate” de a nu intra în apă, în Mexic