Meniu
Search
x

Un bărbat de 60 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni, pe o stradă din Londra. Cinci persoane rănite, maşina a rămas blocată într-un parapet

Un bărbat de 60 de ani a lovit un grup de oameni, rănind cel puțin cinci persoane pe o stradă aglomerată din Londra. Poliția a confirmat că nimeni nu a suferit răni grave.

De Maria Dogaru la 26.08.2022, 11:24

Șoferul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost arestat, iar poliția a confirmat că nimeni nu ar fi suferit răni care le-au pus viața în pericol în timpul accidentului din centrul orașului Harrow, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a rănit cinci persoane, care au avut nevoie de îngrijiri pedicale la fața locului

Imaginile de la fața locului arată un Audi negru, înțepenit deasupra unui parapet, în timp ce polițiștii tratează o persoană care părea să fie prinsă dedesubt. Poliția a confirmat că toți cei răniți în accident sunt adulți. Serviciile de urgență au rămas la fața locului, inclusiv echipajele ambulanței din Londra și un elicopter. Vârstele celor implicați nu sunt cunoscute în acest moment.

 „Poliția a fost chemată pe St Ann’s Road, joi, 25 august, la ora 18:10, pentru a se raporta că o mașină ar fi fost implicată într-o coliziune cu un grup de pietoni. Ofițerii sunt la fața locului, împreună cu serviciul de ambulanță din Londra și un elicopter. Se înțelege că cinci persoane au suferit răni și au fost tratați de medici. În această etapă incipientă, nimeni nu a fost rănit mortal. Șoferul mașinii, despre care se crede că are peste 60 de ani, a fost reținut de poliție. Polițiștii investighează circumstanțele. Acest lucru nu este tratat ca fiind legat de un atac terorist, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un bărbat de 60 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni, pe o stradă din Londra. Cinci persoane rănite, maşina a rămas blocată într-un parapet