Antena Meniu Search
x

Un bărbat, arestat după moartea tinerei din UK împușcată în cap, în Ajunul Crăciunului. Elle a murit nevinovată: "Își iubea viața"

Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat fiind suspect de uciderea lui Elle Edwards, într-un club în ajunul Crăciunului. Pe lângă el, și o tânără de 23 de ani a fost reținută, pentru că autoritățile din UK cred că aceasta l-ar fi ajutat pe principalul suspect în cazul morții lui Elle. Nu sunt primii suspecți pe care oamenii legii îi au în vizor și pe care i-au audiat.

de Cristina Cruceru

la 12.01.2023, 09:36

Un bărbat, arestat după moartea tinerei din UK împușcată în cap, în Ajunul Crăciunului
Un bărbat, arestat după moartea tinerei din UK împușcată în cap, în Ajunul Crăciunului - Facebook, Profimedia

O femeie în vârstă de 23 de ani, tot din Wirral, a fost arestată fiind suspectă că l-ar fi ajutat pe infractor. Amândoi sunt reținuți și audiați, scrie Daily Mail. Elle Edwards, în vârstă de 26 de ani, a fost împușcată în clubul Lighthouse din Wallasey Village, Wirral, UK, cu puțin timp înainte de miezul nopții, în ajunul Crăciunului.

Inspectorul de Poliție a transmis: "Deși echipele noastre continuă să lucreze intensiv și au fost obținute multe informații, aș ruga în continuare pe oricine are informații și nu le-a prezentat încă, să o facă. Dacă nu doresc să vorbească direct cu poliția, atunci îi rugăm să ia legătura cu Crimestoppers, unde informațiile pot fi oferite în mod confidențial".

Un purtător de cuvânt al poliției din Merseyside a adăugat: "Detectivii care investighează uciderea lui Elle Edwards în Wallasey, în ajunul Crăciunului au arestat un bărbat suspectat de crimă. În urma unor investigații, un bărbat în vârstă de 22 de ani din Wirral a fost arestat ca fiind principalul suspect. O femeie, în vârstă de 23 de ani, tot din Wirral, a fost arestată sub suspiciunea de a fi ajutat un infractor. Amândoi au fost duși la secțiile de poliție pentru interogatoriu".

Mai multe persoane, reținute și audiate

Pe acelaşi subiect

Trei persoane au fost deja arestate în legătură cu această crimă. Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Tranmere, Wirral, și o femeie de 19 ani din Rock Ferry, Wirral, au fost reținuți sub suspiciunea de conspirație la crimă și au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare. Un alt bărbat de 30 de ani a fost reținut, după cercetările făcute de autoritățile din UK.

Medicul legist Anita Bhardwaj a spus despre Elle: "Este o moarte atât de tragică a unei tinere frumoase care avea în mod clar un viitor strălucit în fața ei și atât de multe de oferit atât în carieră, cât și în plan personal. Cred că, în calitate de părinți, nimic nu ne poate pregăti pentru moartea unui copil în niciun fel, și cred că putem doar să ne imaginăm prin ce trec părinții și familia".

Familia Ellei a descris-o pe tânără ca fiind 'cea mai frumoasă și strălucitoare stea'. Tatăl ei, Tim Edwards a mărturisit că întreaga familie a fost distrusă de moartea ei.

"Își iubea viața și avea atât de multe planuri uimitoare pentru viitor. Nu a existat nimeni mai frumos decât Elle May a noastră", a spus tatăl tinerei.

Acesta a adăugat: "O vom iubi și ne va lipsi pentru totdeauna. Elle May a noastră, cea mai frumoasă și mai strălucitoare stea de acolo, pentru totdeauna și mereu. Frumoasa mea Elle este dragostea vieții mele și ea este lumea mea, cea mai bună prietenă a mea. Ea va străluci mereu și va fi mereu frumoasă și luminoasă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat, arestat după moartea tinerei din UK împușcată în cap, în Ajunul Crăciunului. Elle a murit nevinovată: "Își iubea viața"