Antena Meniu Search
x

Un bărbat care a vrut să-şi trateze impotenţa a ajuns la spital cu regrete, după ce tratamentul bizar a eşuat

Dorinţa unui bărbat de a-şi rezolva impotenţa pentru a avea parte de nopţi fierbinţi cu partenera lui s-a transformat într-un adevărat coşmar ireversibil. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de a-şi mai putea folosi vreodată bărbăţia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.01.2022, 18:09

Un bărbat din SUA şi partenera lui au încercat să întreţină relaţii sexuale folosind o metodă bizară pentru a trata impotenţa. Încercările lor amoroase s-au încheiat însă dramatic, atunci când a ajuns cu spuma poliuretanică blocata in uretră, “ancorându-i-se” în penis. Partenera a încercat să folosească paiul unui spray impermeabil pentru a-i combate impotenţa, dar a apăsat din greşeală partea greşită a tubului, pompând spuma în interiorul uretrei bărbatului de 45 de ani. Spuma, folosită de obicei pentru a izola casele, s-a întărit imediat în interiorul membrului și al vezicii urinare.

Efectele în urma operaţiei sunt ireversibile 

Medicii care au scris despre cazul dramatic în Urology Case Reports au spus că a stat trei săptămâni pentru să ceară ajutor. Abia când a devenit mult prea dureros să urineze, bărbatul a mers la spital, sângerând şi cu dureri îngrozitoare. Cadrele de specialitate au găsit mai mulţi bulgări de spumă întărită, unii de până la 11 cm. Au încercat iniţial să scoată spuma prin penis folosind unelte speciale, dar nu au reuşit, aşa că au fost forţaţi să creeze o deschidere între scrot şi anus pentru a putea scoate toate bucăţile de spumă poliuretanică blocate în interior.

Din nefericire pentru pacient, în urma operaţiei acesta este nevoit să urineze prin trei tuburi introduse în noua gaură din spatele scrotului. Pacientul, rămas în prezent fără adăpost, va fi operat ulterior pentru repararea uretrei, dar numai după ce va trece de o evaluare psihiatrică.

Potrivit The Sun, o practică numită „sondă” este din ce în ce mai populară în rândul bărbaților disperați să combată impotența. Are loc atunci când aceştia introduc obiecte în deschiderea uretrei pentru a încerca să rămână în erecție. Metoda are riscuri grave pentru sănătate.

Disfuncția erectilă poate fi devastatoare pentru un bărbat, unul din cinci spunând că a avut probleme la un moment sau altul. Deficienţa erectilă este uneori denumită impotență și se caracterizează prin incapacitatea de a obține sau de a menține o erecție. Impotența psihologică se referă la momentul în care un bărbat nu poate să-şi exercite bărbăţia din cauza gândurilor sau sentimentelor care îl rețin. Când impotența este cauzată de probleme de sănătate fizice subiacente, aceasta tinde să fie de lungă durată și este nevoie de tratament. Nu există un singur remediu pentru a învinge ED, ci mai degrabă o combinație de monitorizare a stilului de viață, medicamente și terapie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Un bărbat care a vrut să-şi trateze impotenţa a ajuns la spital cu regrete, după ce tratamentul bizar a eşuat