Antena Meniu Search
x

Ucis de prea multă dragoste. Un preot poligam a murit, după ce una din soții l-a lăsat fără bărbăție, pentru că voia să se însoare din nou, în India

Moarte cumplită pentru un preot cu două soții din India. Bărbatul a sângerat până la moarte, după ce una dintre soții i-a tăiat bărbăția, supărată că acesta voia să se însoare din nou.

de Monica Palade

la 28.06.2021, 11:14

Ucis de prea multă dragoste. Un preot poligam a murit, după ce una din soții l-a lăsat fără bărbăție, pentru că voia să se însoare din nou, în India - Shutterstock

Maulvi Vakil Ahmad, 57 de ani, care avea o relație poliamoroasă, s-ar fi certat cu a doua soție, după ce i-a mărturisit că vrea să se însoare din nou. După scandal, și încă furioasă, femeia i-a tăiat bărbăția cu un cuțit de bucătărie, în timp ce bărbatul dormea în casa lor din satul Shikarpur, Uttar Pradesh, din nordul Indiei.

Atacul a avut loc, joi, când prima soție a bărbatului nu era acasă, relatează Times of India. Potrivit rapoartelor, soția criminală, Harza, a încercat să îl convingă pe preot să-și schimbe planul, dar nu a ascultat-o. Mărturisind fapta, Harza le-a spus polițiștilor că singura modalitate de a-l împiedica să se căsătorească din nou a fost să-l castreze.

Pedepsit că a fost prea iubăreț

Potrivit India Today, Harza a solicitat ajutorul unui membru al familiei pentru a face rugăciuni și ultimele ritualuri asupra cadavrului soțului ei, după ce acesta a sângerat până la moarte. În acest moment, un localnic a aflat ce s-a întâmplat și a alertat poliția. Harza a fost arestată vineri.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: "Femeia și-a mărturisit crima. Soțul ei a dorit să se căsătorească din nou. Și a vrut să-l împiedice. Cearta lor s-a transformat într-o luptă majoră".

Autoritățile au declarat că femeia a fost arestată în temeiul legii 302 care se referă la crimă. "Cercetăm chestiunea din toate unghiurile juridice", a spus purtătorul de cuvânt. În India, tăierea penisul unui partener de către femeie a fost poreclită Bobbitise, după infamul caz din SUA, din 1993, când o femeie pe nume Lorena Bobbitt i-a tăiat bărbăția soțului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ucis de prea multă dragoste. Un preot poligam a murit, după ce una din soții l-a lăsat fără bărbăție, pentru că voia să se însoare din nou, în India