Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 27 de ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut cu parapanta de la 1800 de metri, în Turcia

Un turist britanic a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut de la 1.800 de metri înălțime, pe stânci, într-un accident cu parapanta.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 22:37

A fost transportat de urgență la spital și s-a constatat că a suferit mai multe fracturi
Un bărbat de 27 de ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut cu parapanta de la 1800 de metri, în Turcia - Profimedia

Tânărul de 27 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, a zburat de pe pistă la 1.800 de metri înălțime, de pe Muntele Badabag din populara stațiune Oludeniz, Turcia, înainte de a cădea brusc și s-a prăbușit peste stânci. Au fost chemate serviciile de urgență care s-au grăbit să salveze turistul. Cu toate acestea, spre uimirea tuturor, el supraviețuise accidentului, relatează TheSun.

Parapanta are cea mai scăzută rată de accidentare dintre orice sport extrem

A fost transportat de urgență la spital și s-a constatat că a suferit mai multe fracturi. Dar, în ciuda înălțimii de la care a căzut, starea lui este raportată în mod miraculos ca fiind în afara oricărui pericol.

Cercetătorii au descoperit că, în timp ce parapanta are cea mai scăzută rată de accidentare dintre orice sport extrem, atunci când se întâmplă accidente, acestea sunt mai probabil să fie fatale.

Incidentul vine după ce un alt britanic a fost ucis în timp ce mergea cu parapanta în aceeași zonă, chiar săptămâna trecută. Frank Lally, în vârstă de 62 de ani, s-a izbit de stâncile muntelui și a cedat din cauza rănilor grave, la scurt timp după.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 27 de ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut cu parapanta de la 1800 de metri, în Turcia