Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a căzut în gol, în timp ce făcea o drumeţie cu băieţelul logodnicei, în SUA: ''Ne urmărește de sus acum''

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit după ce a căzut în gol, în timp ce se afla într-o excursie cu fiul de nouă ani al logodnicei sale, lăsându-l pe băiat să coboare singur pentru a căuta ajutor.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 17:38

Un bărbat de 40 de ani a murit după a căzut în gol, în timp ce făcea o drumeţie cu băieţelul logodnicei, în SUA
Un bărbat de 40 de ani a murit după a căzut în gol, în timp ce făcea o drumeţie cu băieţelul logodnicei, în SUA - Facebook

Adrian Vanderklis, din Roosevelt, Utah, l-a luat sâmbătă pe băiat într-o excursie prin Provo Canyon. Cei doi se aflau în timpul drumeţiei, când bărbatul a căzut în gol. Trupul său a fost găsit ulterior de autorităţile locale pe o pantă aproape verticală.

Oamenii legii au răspuns la fața locului chiar după ora 19, când logodnica lui Vanderklis, Shantell Taylor, a sunat pentru a-l raporta dispărut, spunând că nu l-a văzut şi nu ştie nimic de el de ''câteva ore''. Potrivit unui comunicat al biroului șerifului, femeia și-a putut vedea fiul de jos, menționând că ''plângea și era singur''.

Echipajele de salvare au început să-l caute pe Vanderklis în acea seară, însă operațiunea a fost anulată și amânată din cauza întunericului. Corpul său a fost recuperat de un echipaj de pe elicopter duminică și a fost dus la cabinetul unui medic legist pentru efectuarea autopsiei.

Rănile provocate în urma impactului s-au dovedit fatale

Pe acelaşi subiect

Oficialii au stabilit că bărbatul a murit imediat după ce a căzut, ca urmare a rănilor provocate de impactul puternic. În acest moment, nu este clar care a fost motivul pentru care a ajuns să se dezechilibreze. Autoritățile spun că este posibil ca acesta să se fi împiedicat sau poate chiar să alunece, conform Daily Mail

Chiar dacă băiatul era cu el în timpul incidentului, copilul nu l-a văzut de fapt pe Vanderklis căzând. Poliția spune că acesta nu a fost rănit și a coborât singur de pe munte. De la accident, cei dragi au postat numeroase mesaje pe rețelele de socializare, împărtășind omagii. 

''Adrian ne urmărește de sus acum. Nu știu ce să spun, cu excepția faptului că am fost fericiți .. m-a iubit așa cum îl iubesc .. tu ești sufletul meu, Adrian, eu chiar te iubesc'', a postat logodnica pe pagina de Facebook a lui Vanderklis. Bărbatul a fost descris de către o altă persoană apropiată drept un om care ''a avut un impact asupra vieții multor oameni de-a lungul anilor''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a căzut în gol, în timp ce făcea o drumeţie cu băieţelul logodnicei, în SUA: ''Ne urmărește de sus acum''