Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 50 de ani, sfâșiat de un câine periculos în UK. S-a ales cu răni grave, care l-au marcat pe viață

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost sfâșiat de un câine scăpat de sub control, în UK. Bărbatul s-a ales cu răni grave și cu sechele care i-au schimbat viața. Stăpânul animalului, în vârstă de 19 ani, a fost arestat de către autoritățile britanice.

de Cristina Cruceru

la 20.02.2023, 08:18

Un bărbat de 50 de ani, sfâșiat de un câine periculos în UK
Un bărbat de 50 de ani, sfâșiat de un câine periculos în UK - Shutterstock

Un bărbat de 50 de ani s-a ales cu răni grave, după ce a fost mușcat de un câine periculos. Animalul scăpat de sub control s-a repezit pe un bărbat și l-a mușcat de picior. Victima s-a ales cu răni forte grave și cu sechele care i-au schimbat viața. Incidentul a avut loc pe terenurile de joacă Granville din Slough, din Anglia, relatează DailyMail.

Stăpânul câinelui, arestat

Poliția din Thames Valley l-a reținut pe un tânăr de 19 ani, stăpânul câinelui. Proprietarul animalului este tras la răspundere după ce un bărbat de 50 de ani s-a luptat pentru viața lui, după ce a fost rănit de câine. În prezent, câinele este ținut într-un cabinet veterinar. Rasa câinelui nu a fost încă confirmată. Adolescentul nu ar fi avut voie să dețină un câine periculos. Poliția a confirmat că victima va avea sechele, care îi vor schimba viața în urma incidentului.

Un purtător de cuvânt al autorităților a declarat: În urma unei investigații, un bărbat a fost arestat în conformitate cu secțiunea 3 din Legea privind câinii periculoși din Slough, după ce un bărbat a fost atacat. Tânărul în vârstă de 19 ani a fost arestat sub suspiciunea că are în grijă un câine periculos, care a provocat vătămări corporale grave cu intenție.

Arestarea a avut loc după un incident petrecut pe terenurile de joacă din Granville, în care victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost atacată, suferind o rană la picior care i-a marcat viața și care a necesitat tratament spitalicesc. Câinele a fost confiscat de poliție și rămâne într-o cușcă securizată, în timp ce bărbatul arestat, poate fi eliberat pe cauțiune până pe 11 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 50 de ani, sfâșiat de un câine periculos în UK. S-a ales cu răni grave, care l-au marcat pe viață