Antena Meniu Search
x

Video Rottweiler ținut cu toporul și apoi împușcat de polițiști, după ce a sfâșiat-o pe Gabriela, o asistentă de 23 de ani din Mangalia

Ziua a început sângeros pentru o asistentă medicală de 23 de ani din Mangalia. I-a sfâşiat mâinile şi picioarele un rottweiler, scăpat dintr-o curte. Dresat să nu lase prada să scape, câinele şi-a desfăcut fălcile doar când a fost împuşcat de poliţişti. 10 minute a durat agonia fetei. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.09.2022, 23:24

Vezi și

Era puţin după ora 5 dimineaţa când Gabriela a plecat la serviciu. De nicăieri, dintre blocuri, au ţâşnit doi rottweilleri. Unul dintre ei şi-a înfipt dinţii în piciorul asistentei şi nu i-a mai dat drumul. În zadar au încercat vecinii să o ajute pe biata fată.

Martor: Dădea vecina asta cu un băţ în câinele ăla, dar tot nu-l lăsa.

Reporter: Au coborât să o ajute vecinii?

Martor: Au coborât, dar nu puteau. Dacă dădea în el... a vrut să tragă de copil şi mai mult muşca! Erau doi. Unul a fugit. Dar unul nu a lăsat-o deloc. Şi stătea vecinul de la patru cu un topor să-i dea în cap.

Pe acelaşi subiect

Andreea Baltag, sora victimei: Ea practic trăieşte datorită unui vecin care a pus între ea şi câine un topor şi ţinea fixat maxilarul câinelui. Pentru că intenţia câinelul era să-i sară în faţă.

Reporter: La gât?

Andreea Baltag, sora victimei: ​La gât. 

Chemaţi în ajutor, poliţiştii au luat o decizie radicală

Au împuşcat câinele de luptă care nu dădea drumul prăzii. Dresorii spun că, dacă suntem atacaţi de câini, trebuie să rezistăm instictului de a fugi.

Victor Maftei, dresor canin: Dacă a ţipat şi a încercat să fugă, câinele a considerat-o drept pradă şi în momentul respectiv a vânat-o. 

Asistenta atacată de rottweiler a fost operată de urgenţă. Stăpâna câinilor a primit amendă şi are dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Rottweiler ținut cu toporul și apoi împușcat de polițiști, după ce a sfâșiat-o pe Gabriela, o asistentă de 23 de ani din Mangalia