Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Anglia şi-a ucis unul dintre copii şi l-a rănit grav pe al doilea, pentru a se răzbuna pe soţia lui care i-ar fi vorbit urât

Un bărbat din Anglia a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis unul dintre copii şi l-a rănit grav pe al doilea pentru că ar fi vrut să se răzbune pe soţia lui care i-ar fi vorbit urât.

de Redactia Observator

la 11.08.2021 , 17:29

Bărbatul din Anglia poate solicita să fie eliberat condiţionat, după ce stă minim 23 de ani în închisoare Bărbatul din Anglia poate solicita să fie eliberat condiţionat, după ce stă minim 23 de ani în închisoare - Stephen Daniels via Daily Mail
  • Bărbatul din Anglia care şi-a ucis copilul poate fi eliberat condiţionat după 23 de ani de închisoare.

Haroldas Bugaila, un bărbat de 29 de ani stabilit la Boston, oraş în comitatul Lincolnshire, regiunea East Midlands, lucra la o fabrica de carne de pui şi avea gemeni cu partenera lui de viaţă, Aliona, o tânără de numai 22 de ani.

Conform Daily Mail, scandalurile dintre Haroldas şi Aliona erau la ordinea zilei, iar bărbatul i-ar fi reproşat femeii de mai multe ori că îi vorbeşte urât. Mai mult, Haroldas chiar ar fi ameninţat-o pe Aliona în mai multe rânduri că îi face pe gemeni să plângă dacă ea îi mai vorbeşte urât.

Bărbatul din Anglia care şi-a ucis copilul poate fi eliberat condiţionat după 23 de ani de închisoare

Articolul continuă după reclamă

În cele din urmă, pe 27 martie 2019, bărbatul şi-a dus planul la sfârşit. Haroldas a rămas singur cu gemenii, care aveau în jur de trei luni, într-un moment în care Aliona a plecat de acasă cu sora ei, Violeta. Haroldas a început să-i zgâlţâie pe micuţi până ce le-a provocat răni grave. Din păcate, pentru Martinas Bugaila nu s-a mai putut face nimic. Când Aliona şi Violeta au ajuns acasă l-au descoperit pe micuţ complet alb la faţă şi fără să mai respire. Ancheta a scos la iveală că Martinas Bugaila a murit după ce a suferit leziuni grave ale creierului, precum cele suferite în timpul unui accident de circulaţie, conform specialiştilor.

După un proces care a durat şase săptămâni, Haroldas Bugaila a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Totuşi, după minim 23 de ani petrecuţi în închisoare, bărbatul poate solicita eliberarea condiţionată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un bărbat din Anglia şi-a ucis unul dintre copii şi l-a rănit grav pe al doilea, pentru a se răzbuna pe soţia lui care i-ar fi vorbit urât