Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Sevilia s-a transformat în femeie ca să scape de închisoare, după ce și-a maltratat fostele iubite

Caz neobișnuit în Spania. Un bărbat care și-a agresat două dintre fostele iubite a decis să-și schimbe sexul și să se transforme în femeie, ca să scape de închisoare.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 17:12

Un bărbat din Sevilia s-a transformat în femeie ca să scape de închisoare, după ce și-a maltratat fostele iubite
Un bărbat din Sevilia s-a transformat în femeie ca să scape de închisoare, după ce și-a maltratat fostele iubite - Shutterstock

Bărbatul din Sevilia fusese condamnat la 40 de luni de închisoare, pentru că și-a maltratat două dintre fostele sale partenere. După ce și-a aflat sentința, Antonio, care acum se numește Milan, a decis să facă un gest total ieșit din comun, pentru a putea scăpa de închisoare. Și-a schimbat sexul și a cerut grațierea asta pentru că, spune el, este o nouă persoană. Total neașteptat, cazul a luat o altă întorsătură deoarece Guvernul i-au aprobat grațierea, potrivit Okdiario.

S-a transformat în femeie ca să scape de închisoare

Bărbatul a susținut că a vrut să devină femeie, pentru că se simțea de mult timp ca una. Totuși, schimbarea majoră s-a intâmplat imediat după ce acesta a aflat că urma să-și petreacă următoarele 40 de luni în spatele gratiilor. Din păcate, cazul a dezvăluit situația în care se află cele două victime ale bărbatului. Patricia și Victoria ar fi trăit calvarul vieții lor alături de Antonio. El ar fi avut o relație cu ambele, în același timp, și amândouă l-au reclamat pentru abuz și maltratare.

Ambele victime spun că se simt „neprotejate și lipsite de apărare” în fața unei legi care permite unui infractor sexual să-și reducă pedeapsa, chiar să o elimine dacă i se acordă grațierea, fără a putea „face nimic”.

Antonia a primit o pedeapsa anterioară și a petrecut opt luni în închisoare. Acum, după o a doua pedeapsă pentru care ar fi urmat să stea 40 de luni de închisoare și să ofere 8.000 de euro despăgubiri, a decis să sfideze legea și să se transforme în femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bărbat din Sevilia s-a transformat în femeie ca să scape de închisoare, după ce și-a maltratat fostele iubite