Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA a fost găsit îngropat sub o magazie. Soţia şi cei doi fii ai săi au fost arestaţi pentru ucidere

O femeie dinWashington şi cei doi fii ai săi au fost arestaţi  pentru uciderea soţului, respectiv tatălui lor. Bărbatul fusese dat dispărut, iar trupul său neînsufleţit a fost găsit îngropat sub o magazie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.02.2022, 17:09

Cei trei acuzaţi de uciderea bărbatului
Cei trei acuzaţi de uciderea bărbatului - Twitter- Space-reporter-news

Brenda Rasmussen, în vârstă de 55 de ani şi cei doi fii ai săi, Danny Jones şi Andrew Jones au fost arestaţi, marţi, în Arizona. Autorităţile au transmis că aceştia ar fi fugit din casa în care locuiau în Washington în urma demarării anchetei  cu privire la dispariţia bărbatului, potrivit New York Post.

Pe 27 decembrie, femeia a raportat poliţiştilor dispariţia soţului ei, Jerry Rasmusse, în vârstă de 65 de ani, spunându-le că a părăsit locuinţa cu câteva săptămâni în urmă, după o ceartă în cuplu, iar de atunci nu a mai ştiut nimic de el. 

Cei doi s-au certat înainte de moartea bărbatului

În momentul în care anchetatorii au obţinut un mandat de percheziţie la proprietatea lor, în luna noiembrie, câini detectivi au dat de urma cadavrului, iar trupul bărbatului a fost găsit sub o magazie care fusese construită recent, au transmis autorităţile. Autopsia a stabilit la acel moment că bărbatul a fost împuşcat în cap.

Anchetatorii presupun că femeia a părăsit oraşul după ce detectivii au început să trateze cazul drept omucidere, iar ea împreună cu cei doi fii au fostconsideraţi principalii suspecţi în acest caz. Cei trei au fost găsiţi în cele din urmă în Mohave, Arizona, unde fiul cel mic al celor doi deţine o casă. Au fost arestaţi şi urmează să fie extrădaţi în statul Washington.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA a fost găsit îngropat sub o magazie. Soţia şi cei doi fii ai săi au fost arestaţi pentru ucidere