Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat s-a aruncat peste o judecătoare, după ce aceasta a refuzat să-l elibereze pe cauțiune: "Cred că e timpul să primească altceva”

Incident șocant în SUA. Un bărbat s-a năpustit asupra unei judecătoare dn Las Vegas, pentru că femeia nu l-a lăsat să scape pe cauțiune.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 14:47

Un bărbat s-a aruncat peste o judecătoare, după ce aceasta a refuzat să-l elibereze pe cațiune
Un bărbat s-a aruncat peste o judecătoare, după ce aceasta a refuzat să-l elibereze pe cațiune - Clark County District Court

Bărbatul, identificat ca fiind Deobra Redden, în vârstă de 30 de ani, a atacat-o pe judecătoarea Mary Kay Holthus de la tribunalul districtual Clark County, înainte ca acesta să fie pus la pământ de polițiști, potrivit Mirror.

S-a năpustit peste judecătoare, în tribunal

Bărbatul a făcut un salt peste masă și s-a năpustit asupra femeii. Deobra Redden, care se afla în instanță pentru un caz vătămare corporală, a început să o lovească pe judecătoare cu pumnii și să țipe la ea. Înainte de atac, avocatul îi ceruse judecătoarei să-l elibereze pe bărbat pe cauțiune. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cred că este timpul să primească altceva”, a spus judecătoarea, făcâd referire la faptul că bărbatul trebuie să primească o lecție. El amenințase anterior că va „rupe rotula” unui alt bărbat.

După incident, bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a aruncat peste o judecătoare, după ce aceasta a refuzat să-l elibereze pe cauțiune: "Cred că e timpul să primească altceva”