Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a sinucis în SUA, după ce a realizat că şi-a împuşcat din greşeală fratele încercând să nimerească un urs

Dublă tragedie în SUA: Un tânăr şi-a pus capăt zilelor, după ce şi-a dat seama că şi-a împuşcat fratele, la vânătoare. Bărbatul era în căutarea unui urs pe care voia să-l omoare, însă într-o clipă de neatenţie a apăsat pe trăgaci ţintind în altă direcţie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.02.2022, 12:10

Urs brun
Un bărbat s-a sinucis în SUA, după ce a realizat că şi-a împuşcat din greşeală fratele încercând să nimerească un urs - Shutterstock

Potrivit poliţiei din Oregon, bărbatul luase arma pentru a se proteja de un urs brun care perinda în apropierea casei sale. La un momentdat s-a speriat şi a tras, împuşcându-şi accidental fratele. Incidentul tragic a avut loc în oraşul Sunny Valley din județul Josephine.

Bărbatul a sunat imediat la salvare povestind ce s-a întâmplat

Speriat şi în stare de şoc, omul a sunat imediat la urgenţe unde a povestit ce s-a întâmplat. „A explicat că şi-a împușcat accidental fratele în timp ce încărca o armă pentru a o folosi împotriva unui urs”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

„Pe baza anchetei, se crede că apelantul și-a luat viața după ce a sunat la 911 pentru a raporta împușcătura accidentală”, a adăugat biroul șerifului, potrivit The Independent

Subseriful Travis Snyder a spus că la sosirea ofițerilor, ambele persoane erau decedate. Din primele informaţii, anchetatorii vorbesc despre o crimă accidentală şi de o sinucidere. Cel mai probabil bărbatul şi-a luat viaţa după ce a realizat că şi-a omorât fratele.

Incidentul a avut loc marți dimineață, într-o zonă rurală la 125 de mile de Eugene, Oregon. Autoritățile nu au făcut publică identitatea victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat s-a sinucis în SUA, după ce a realizat că şi-a împuşcat din greşeală fratele încercând să nimerească un urs