Antena Meniu Search
x

Un bărbat supărat că cel care îi vindea droguri a crescut preţul narcoticelor şi-a omorât dealerul şi apoi l-a îngropat într-o zonă împădurită, în Franţa

Un bărbat din Franţa a fost arestat joi seara, fiind acuzat de uciderea unui traficant de droguri despre care anchetatorii spun că ar fi cel care îi vindea acestuia substanţe interzise.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 22:27

Bărbatul a fost supărat că dealerul crescuse preţul narcoticelor
Bărbatul a fost supărat că dealerul crescuse preţul narcoticelor - Shutterstock - foto ilustrativ

Ucigaşul în vârstă de 48 de ani a fost pus sub acuzare joi seară, la Saint-Etienne și apoi închis pentru uciderea furnizorului său de droguri, scrie Le Figaro. Bărbatul s-a năpustit asupra celui care îi furniza substanţele interzise pe motiv că acesta crescuse considerabil preţul de vânzare al acestora.

Suspectul este un client cu ştate vechi al justiţiei franceze, având până în prezent alte 11 condamnări pentru furt calificat şi consum de narcotice.

El a mers singur la secţia de poliţie acolo unde a spus poliţiştilor că se teme că ar putea fi agresat de familia bărbatului pe care l-a ucis, recunoscând că ele este cel care i-a pus capăt zilelor. Agresorul a povestit că l-a împuşcat, apoi l-a îngropat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Roannais.

Cadavrul victimei, în vârstă de 29 de ani, ale cărui rude raportaseră dispariţia sa cu câteva zile în urmă a fost găsit ulterior la locaţia indicată. Recent stabilit la Lyon, dealerul era cunoscut pentru că trafica droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un bărbat supărat că cel care îi vindea droguri a crescut preţul narcoticelor şi-a omorât dealerul şi apoi l-a îngropat într-o zonă împădurită, în Franţa