Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân de 92 de ani din Irlanda a murit după ce și-a turnat accidental detergent în bolul cu cereale, în loc de lapte

Incident de-a dreptul șocant în Irlanda. Un bărbat a murit după ce a turnat din greșeală detergent în bolul cu cereale, în loc de lapte. 

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 18:59

Un bătrân de 92 de ani din Iralnda a murit după ce și-a turnat accidentual detergent în bolul cu cereale, în loc de lapte
Un bătrân de 92 de ani din Iralnda a murit după ce și-a turnat accidentual detergent în bolul cu cereale, în loc de lapte - Shutterstock

Tom McDonald a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar St Vincent (SVUH) din Dublin pe 9 martie 2023, după ce fiica sa și-a dat seama că s-a otrăvit accidental, potrivit The Sun.

„A fost atât de rapid. A fost perfect bine și apoi, dintr-o dată, a murit”, a spus cealaltă fiică a lui, Aisling O'Grady.

Moarte șocantă, în Irlanda

Articolul continuă după reclamă

Bătrânul de 92 de ani din Dublin, Irlanda, fusese diagnosticat cu demență cu cinci ani în urmă, iar starea lui s-a agravat considerabil în cele cinci luni înainte de moartea sa. Una dintre fiicele bărbatului, care locuia cu el, a spus că bărbatul se trezea noaptea pentru a mânca și confunda de multe ori ziua cu noaptea. 

Tânăra spune că l-a auzit într-o noapte, în jurul orei 3:30, cum își turna cereale într-un bol. După 20 de minute și-a dat seama că nu l-a auzit întorcându-se în camera lui așa că a coborât să-l verifice. Când l-a găsit, Tom a menționat că nu se simte bine după ce a mâncat ceva. Fiica lui a observat apoi detergent violet în bolul cu fulgi de porumb, iar tatăl ei a confirmat că l-a mâncat.

Bărbatul a murit la spital, câteva ore mai târziu. În anchetă, medicii spun că l-au sedat pe pacient, dar starea lui s-a deteriorat și a fost declarat decesul la ora 8:50. Medicul legist a spus că nu a mai întâlnit niciodată o astfel de moarte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » Un bătrân de 92 de ani din Irlanda a murit după ce și-a turnat accidental detergent în bolul cu cereale, în loc de lapte