Antena Meniu Search
x

Un bucătar din Italia a fost împuşcat de 4 ori de un client nervos. Era nemulţumit de cum era gătită carnea din preparatul său

Un bucătar dintr-un fast food din Italia a rămas paralizat pe viaţă după ce un client furios l-a împușcat de patru ori, pentru că nu i-a gătit carnea din kebab destul de bine pentru standardele sale. Clientul a pus pe jar toată poliţia din regiune, după ce s-a făcut nevăzut. Acesta ar fi suferit o accidentare la cap acum câţiva ani, care i-ar fi afectat abilităţile cognitive.

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 19:48

Un bucătar din Italia a fost împuşcat de 4 ori de un client nervos. Era nemulţumit de cum era gătită carnea din preparatul său
Un bucătar din Italia a fost împuşcat de 4 ori de un client nervos. Era nemulţumit de cum era gătită carnea din preparatul său - Metro UK

Federico Pecorale, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat după ce l-a împușcat pe Yelfri Guzman, în vârstă de 23 de ani, la restaurantul Casa Rusti, într-o piață aglomerată din Pescara, Italia, în aprilie 2022. Clientul a fost acum condamnat la șapte ani de închisoare, relatează Mirror.

Imaginile înfiorătoare de pe camerele de supraveghere arată momentul în care tânărul de 23 de ani cade la podea. Bărbatul înarmat continuă să-l împuște în fața colegului său îngrozit, înainte de a se întoarce în cele din urmă și a pleca. Presa locală a raportat pe 22 iunie că procedurile judiciare s-au încheiat, condamnându-l la 7 ani de închisoare și 5 ani într-o unitate psihiatrică.

Instanța a dezvăluit că după împușcătură, Federico a părăsit fast food-ul și s-a întors la hotelul său pentru a-și lua bagajele înainte de a fugi din oraș. A fugit la casa bunicilor săi inițial, apoi a fugit din nou, declanșând o vânătoare care a implicat poliția orașului din întreaga regiune.

Pe acelaşi subiect

La Repubblica a raportat la acea vreme că fugarul era „calm și sever” când a fost abordat de poliție, care a găsit un pistol automat asupra lui. Unele știri din presă spun că l-a împușcat deoarece comanda lui a durat prea mult pentru a fi pregătită, dar Tribunalul Pescara a auzit că a tras în el, deoarece bucătarul nu i-ar fi gătit destul kebap-ul de miel.

Agresorul ar fi avut probleme psihice în urma unui accident

Federico Pecorale a suferit leziuni grave ale creierului după ce a fost implicat într-un accident de mașină la vârsta de 19 ani, ceea ce i-a afectat de atunci abilitățile cognitive, a relatat La Repubblica O evaluare a sănătății mintale a concluzionat că capacitatea inculpatului de a înțelege și de a lua decizii a fost diminuată parțial, dar nu în totalitate.

Bărbatul a fost, de asemenea, obligat să plătească victimei despăgubiri de 200.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un bucătar din Italia a fost împuşcat de 4 ori de un client nervos. Era nemulţumit de cum era gătită carnea din preparatul său