Antena Meniu Search
x

Un copil de 13 ani a ucis 3 femei după ce a gonit pe o autostradă din Australia cu un Mercedes furat. Băiatul era cunoscut de poliţie pentru jafurile sale

O asistentă care tocmai își terminase tura a murit într-un accident de groază, împreună cu alte două femei, după ce un băiat de 13 ani care a furat un Mercedes Benz s-a izbit în ele cu putere pe o autostradă din Australia.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 11:09

Un copil de 13 ani a ucis 3 femei după ce a gonit pe autostradă din Australia cu un Mercedes furat. Băiatul era cunoscut de poliţie pentru jafurile sale
Un copil de 13 ani a ucis 3 femei după ce a gonit pe autostradă din Australia cu un Mercedes furat. Băiatul era cunoscut de poliţie pentru jafurile sale - Shutterstock

Un băiat de 13 ani care ar fi furat un Mercedes cu câteva ore mai devreme de accident este acuzat de cele 3 decese. Mercedes-ul s-ar fi izbit puternic de spatele primei maşini, care s-a ciocnit apoi de un alt vehicul, în Queensland, Australia, duminică seara, relatează Daily Mail.

Doi dintre pasagerii primei maşini, o femeie de 29 de ani și o fată de 17, au murit la fața locului, la fel și șoferiţa celei de a doua maşini, o femeie în vârstă de 52 de ani. O tânără de 23 de ani care se afla în prima maşină a fost grav rănită şi se află într-o stare critică.

Băiatul care a furat maşina a suferit răni ușoare la picior

Se presupune că ar mai fi putut fi un pasager în vehiculul băiatului în momentul accidentului care ar fi fugit de la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

Purtătorul de cuvânt al poliției a spus că știau că mașina fusese furată înainte de producerea accidentului, dar nu o urmăreau în momentul respectiv. Băiatul este „cunoscut de poliție”, dar nu avea nicio acuzaţie de niciun fel.

Asistentele și paramedicii care au ajuns la fața locului tratau o femeie pe care o cunoșteau și cu care lucraseră. „Toți acești oameni sunt familia cuiva” sau coleg de muncă și „acest lucru are un impact extraordinar” asupra comunității, a spus unul dintre paramedici.

Băiatul în vârstă de 13 ani a fost acuzat de trei capete de acuzare de exploatare periculoasă a unui autovehicul care a cauzat moarte și unul de utilizare ilegală a unui autovehicul.

El va apărea în fața Tribunalului pentru copii Maroochydore la o dată ulterioară. Detectivii au demarat o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Un copil de 13 ani a ucis 3 femei după ce a gonit pe o autostradă din Australia cu un Mercedes furat. Băiatul era cunoscut de poliţie pentru jafurile sale