Antena Meniu Search
x

Un copil de 13 ani riscă închisoare, după ce a a comis 7 agresiuni sexuale, în UK. Își ataca victimele după ce ieșea de la școală. Cum l-au prins polițiștii

Un elev în vârstă de 13 ani, din Anglia, riscă să ajungă la închisoare, după ce a comis șapte agresiuni sexuale și a încercat să violeze două femei, toate în timp ce purta uniforma lui școlară.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 12:23

și ataca victimele după ce ieșea de la școală. Cum l-au prins polițiștii
Un copil de 13 ani riscă închisoare, după ce a a comis 7 agresiuni sexuale, în UK - Shutterstock

Băiatul, a cărui indentitate nu a fost făcută publică, își viza victimele când erau singure, pentru ca acestea să nu poată cere ajutor. De asemenea, acționa de fiecare dată după ce termina orele la școală, relatează Mirror.

Primul atac a avut loc pe 15 decembrie anul trecut. În perioada 17 ianuarie - 19 ianuarie a acestui an a avut loc o serie de infracțiuni bolnave, la care copilul a fost protagonistul, iar victimele personajele din filmul lui bolnav.

Victimele aveau vârste cuprinse între 16 și 34 de ani

Victimele aveau vârste cuprinse între 16 și 34 de ani din Telford, Shropshire. Poliția West Mercia a confirmat că unele victime l-au descris pe atacator ca purtând o uniformă școlară. Camerele de supraveghere au ajutat la prinderea agresorului. A fost identificat după haine și ghiozdan.

Copilul a recunoscut că a fost prezent la câteva dintre atacuri, dar nu recunoaște că el a fost agresorul. El a susținut că un alt bărbat necunoscut a fost prezent și posibil responsabil pentru atacuri. El va fi condamnat la Shrewsbury Crown Court pe 5 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un copil de 13 ani riscă închisoare, după ce a a comis 7 agresiuni sexuale, în UK. Își ataca victimele după ce ieșea de la școală. Cum l-au prins polițiștii